Pressemelding:
Meløy kommune inngår IT-tjenesteavtale med Braathe

Meløy kommune har, i mars 2024, inngått en fornyet avtale om leveranse av IT-tjenester med Braathe AS for 4 nye år, med opsjon på 1+1 år. Konkurransen ble kunngjort i slutten av september 2023, og vi i Braathe er glade for å kunne meddele at Braathe har vunnet kontrakten. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Meløy kommune.

Driftsavtalen dekker hele verdikjeden, fra leveranse av driftsplattformen med tilhørende applikasjonsdrift, til leie og drift av nettverk og bredbåndslinjer til Meløys lokasjoner på Reipå, Ørnes, Neverdal, Glomfjord, Halsa, Engavågen, Bolga og Meløya. Braathe skal også besørge at kommunens sikkerhetsløsning ivaretas.

Braathe, som har hatt Meløy kommune som kunde siden 2012, skal sørge for å levere stabile tjenester av høy kvalitet, bistå i hendelseshåndtering, og koordinere etter behov med tredjepart. Braathe tar også en proaktiv rolle i rådgivning av kunden innenfor alle aspekter som avtalen dekker, og bidrar aktivt til at kunden kan trekke gevinster ved å ta i bruk moderne skytjenester.

Meløy kommune, som ligger i Nordland fylke med ca. 6.250 innbyggere, har vært en stor og viktig kunde for Braathe. Samarbeidet mellom de to partene har fungert godt, og Braathe ser frem til videre utvikling med å levere verdiøkende og moderne skytjenester til kommunen.

For mer informasjon om dette, kontakt Hans Albert Nilsen, Divisjonsdirektør Digitalisering, på hans.albert.nilsen@braathe.no eller telefon: 906 49 367.

Om Braathe AS
Braathe er en innovativ, smidig og fremoverlent teknologileverandør med visjon om å levere en bekymringsfri IT-hverdag for våre kunder. Selskapet har siden 1989 levert moderne IT-infrastruktur, konsulent-, drifts- og nettskytjenester til norske virksomheter.