Kraftig, fleksibelt og rimelig

Telefoni

Braathe Gruppen leverer summetone i Teams og mobilløsninger fra Telia.

Braathe Gruppen leverer summetone i Teams og mobilløsninger fra Telia.

Telefoni er ofte kjernen i virksomheten din. Når kundene ringer. Når team skal snakke sammen. Derfor setter våre løsninger pålitelighet og lydhørighet først. Team jobber nå sammen på en annen måte enn før. Nå har hver ansatt en smarttelefon – eller to. Og flere jobber hjemmefra, fra korridorer eller på hotdesks; på skolens område, på avdelingskontorer, fabrikker, sykehus og ja, på farten.

Kundene forventer svar raskere enn noen gang før. De vil snakke med de rette menneskene i organisasjonen, ikke bare sende e-post. Pålitelig samtaleveiledning og gruppefunksjoner kobler eksterne og interne kontakter til ekspertene dine, uansett hvor de er.

Telefoni i Microsoft Teams

Glem mobilen når du sitter på kontoret. Kom deg over på det moderne kontor hvor du bruker headsett for å kommunisere med dine forretningspartnere enten om det er en «vanlig» telefonsamtale eller du er deltaker eller arrangør av store eller små møter. Tale i Teams samler all kommunikasjon ett sted.

Telia
Telia har et bredt tilbud av mobil-, tele- og datatjenester som kan kombineres og tilpasses for ulike behov, fra enkeltmannsforetak til multinasjonale konsern. Vi leverer hele spekteret av tjenester fra Telia mot bedriftsmarkedet.

>> Våre tjenestebeskrivelser
La oss hjelpe deg opp i skyen