Kraftig, fleksibelt og rimelig

Telefoni

Braathe Gruppen leverer summetone i Skype For Business og mobilløsninger fra ice og Phonect.

Telefonen din er ofte kjernen i virksomheten din. Når kundene ringer. Når team skal snakke sammen. Derfor setter våre løsninger pålitelighet og lydhørighet først. Team jobber nå sammen på en annen måte enn før. Nå har hver ansatt en smarttelefon – eller to. Og du vil ofte ha noen som jobber hjemmefra, fra korridorer eller på hotdesks; på skolens område, på avdelingskontorer, fabrikker, sykehus og ja, på farten.

Kundene forventer svar raskere enn noen gang før. De vil snakke med de rette menneskene i organisasjonen, ikke bare sende e-post. Pålitelig samtaleveiledning og gruppefunksjoner kobler eksterne og interne kontakter til ekspertene dine, uansett hvor de er.

Skype for Business
Vi leverer summetone i Skype for Business og integrasjon mot mobiltelefon fra Phonect og ICE.net

ice
ice har de siste årene investert stort i et nytt norsk mobilnett. Mobilnettet de har valgt å kalle ice+ dekker nå 89% av alle mobilkunder i Norge, og er i januar 2019 kåret til Nordens beste på mobildata. Utenfor egne dekningsområder leier de dekning hos Telia. Braathe Gruppen er forhandler av ice sine abonnemenet.

Phonect
Phonect – for en litt enklere jobbhverdag. Phonect leverer mobiltelefoni for små og mellomstore bedrifter og har stort fokus på brukeropplevelsen. Med full Telenor-dekning, konkurransedyktige priser og superenkel administrasjon – har de løsninger for de fleste.

>> Våre tjenestebeskrivelser
La oss hjelpe deg opp i skyen