Forretningsløsninger

Møterom

Uten riktig utstyr til møterommet kan den første delen av et møte fort ende opp i kaos fordi enhetene ikke spiller på samme lag.

See, think and do.

Uten riktig utstyr til møterommet kan den første delen av et møte fort ende opp i oppkoblingstrøbbel, deling av skjerm som ikke virker, eller rett og slett at mikrofonen ikke fungerer.

Med riktig utstyr til møterommet åpner man opp for kreative og gode møter. Alt fra skjermer, projektorer, lerret, høyttalere, møtebord, talerstoler og styresystemer skal spille på lag med hverandre og være støttende systemer som hever hele møteopplevelsen for alle som deltar på møtet.

Godt utstyr til møterommet inspirerer, øker produktivitet og skaper trivsel blant ansatte, samtidig som det gir tyngde til kontoret, hotellet eller konferanse- og kulturbygget.

Vi hjelper deg med å velge riktig utstyr til møterommet

Det skal være enkelt å starte opp et møte og å dele innhold med alle møtedeltakerne. Det perfekte møterommet er slik at alt utstyret fungerer, og ingen trenger å tenke på teknikken. Den bare er der.

Et møterom skal være enkelt i drift og egentlig helt selvdrevet. Utstyret til møterommet skal bare virke og du skal kunne kjøre møter med maksimal effektivitet. I tillegg til at det må være enkelt, må det også være både funksjonelt og driftssikkert.

skysymbol  Se tjenestebeskrivelser og avtaleverk.

IT er det viktigste verktøyet i hverdagen vår. Våre valg når det kommer til IT er essensielle for vår suksess. Derfor har vi Braathe med på laget.

Hedda Molteberg Nilsen
Advokatfirmaet Molteberg Nilsen