Forretningsløsninger

Telefoni

Vi leverer summetone i Teams og mobilløsninger fra Telia. Alt du trenger til telefoni for din virksomhet.

Kraftig, fleksibelt og rimelig

Vi leverer summetone i Teams og mobilløsninger fra Telia.

Telefoni er ofte kjernen i virksomheten din. Når kundene ringer. Når team skal snakke sammen. Derfor setter våre løsninger pålitelighet og lydhørhet først. Team jobber nå sammen på en annen måte enn før. Nå har hver ansatt en smarttelefon – eller to. Og flere jobber hjemmefra, fra korridorer eller på hotdesks; på skolens område, på avdelingskontorer, fabrikker, sykehus og ja, på farten.

Kundene forventer svar raskere enn noen gang før. De vil snakke med de rette menneskene i organisasjonen, ikke bare sende e-post. Pålitelig samtaleveiledning og gruppefunksjoner kobler eksterne og interne kontakter til ekspertene dine, uansett hvor de er.

Telefoni i Microsoft Teams

Glem mobilen når du sitter på kontoret. Kom deg over på det moderne kontor hvor du bruker hodetelefoner for å kommunisere med dine forretningspartnere enten om det er en «vanlig» telefonsamtale eller du er deltaker eller arrangør av store eller små møter. Tale i Teams samler all kommunikasjon ett sted.

Telia
Telia har et bredt tilbud av mobil-, tele- og datatjenester som kan kombineres og tilpasses for ulike behov, fra enkeltmannsforetak til multinasjonale konsern. Vi leverer hele spekteret av tjenester fra Telia mot bedriftsmarkedet.

skysymbol  Se tjenestebeskrivelser og avtaleverk.

Sammen med Braathe leverer vi løsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen til alle våre kunder fra advokatbransjen.

Steven Portch
Grunnlegger, Jussystemer