Stå stødig gjennom din digitale transformasjon – med Microsoft Power Plattform og våre utviklere på laget

Slipp løs kraften i dine virksomhetsdata!

Vi bidrar til at din virksomhet får realisert det fulle potensialet i eksisterende applikasjoner og forretningsdata, og tilfører ekstra funksjonalitet som gjør arbeidshverdagen mer effektiv for deg og dine kollegaer. Microsoft har et bredt utvalg av tjenester som bare venter på å bli tatt i bruk. Med vår ekspertise løfter vi dere over til den moderne arbeidsplassen.

Vi fokuserer på langsiktige løsninger.
Sammen med kunder over hele Norge legger vi grunnlaget og bygger fundamentet for morgendagens fremskritt. Nye tanker, idéer og muligheter kommer gjerne til overflaten når vi gjør tilpasninger og kunder tar i bruk nye digitale verktøy.

Vi bygger, skaper, tilbyr og utvikler

 • Skreddersydde forretningsapplikasjoner og -løsninger for behov som ikke alltid dekkes av standard «hyllevare».
 • Forretningsløsninger, som er enkle å drifte og vedlikeholde. Kunden velger hvor mye kontroll og egeninnsats de ønsker å legge i både utvikling og drift.
 • Løsninger fra bunnen av eller tilpasset eksisterende programvare.
 • DevOps-tjenester, der vi administrerer og kontinuerlig forbedrer – tilpasset dagens behov og fleksibilitet som legger til rette for fremtidige krav.
 • Å gjøre de gode ideene til effektive løsninger, og dermed akselererer innovasjonen i din virksomhet.
 • Applikasjoner, for både virksomhetens ansatte og kunder/relasjoner, inkludert selvbetjeningsløsninger.

Kraften i Microsoft og hvordan vi jobber
Microsoft sine verktøy kan bygges ut og opp og til siden. Ved hjelp av de fleksible byggeklossene i Power Platform kan vi sette sammen løsninger som snakker med dine eksisterende forretningsdata og krydrer dem med mer funksjonalitet, bedre tilgjengelighet og mer innsikt. Alt avhengig av hvilke behov dere har i virksomheten.

Vi jobber i hovedsak med langsiktige utviklings- og forbedringsprosjekter, og det varierer hvor mange fra avdelingen som deltar i de ulike prosjekter. Vi tilpasser oss de ulike prosjektene og sørger for å ha nok ressurser til å levere innenfor avtalte rammer.

Litt om det vi er aller best på

Folka våre jobber som utviklere, UI-kodere, IT-arkitekter, rådgivere, problemløsere, teknologirådgivere og teamledere – og det vi er best på er:

 • Både code-first (full stack, pro code, koding) og low-code (forretningsfokus)
 • Dynamics 365 (med fokus på Sales og Customer Insights), Power Platform og Azure Services
 • SharePoint og Teams-utvikling
MS-SERTIFISERINGER

Vi har også våre badges of honor

Våre utviklere jobber hardt for å holde seg oppdaterte og opprettholde et høyt nivå på det de leverer. De gjennomfører og vedlikeholder aktuelle sertifiseringer innenfor sine respektive fagområder.

 • Power Platform Solutions Architect Expert

  Power Platform Solutions Architect Expert

 • Dynamics 365 Sales Functional ConsultantPower Platform Functional Consultant

  Dynamics 365 Sales Functional Consultant
  Power Platform Functional Consultant

 • Azure FundamentalsDynamics 365 Fundamentals

  Azure Fundamentals
  Dynamics 365 Fundamentals

 • Microsoft 365 Enterprise Administrator Expert

  Microsoft 365 Enterprise Administrator Expert

 • Power Platform DeveloperPower BI Data Analyst

  Power Platform Developer
  Power BI Data Analyst

 • Microsoft FundamentalsPower Platform Fundamentals

  Microsoft Fundamentals
  Power Platform Fundamentals

HVA VI GJØR

Vi hjelper deg til å gjøre det du gjør hver eneste dag. Bare enda mer effektivt.

Vi bruker teknologi til å gi deg bekymringsfri IT. Vi utvikler løsninger spesialtilpasset til dine behov og din arbeidshverdag. Sammen med Power Platform og Azure gir vi deg verktøyene du trenger for å løse forretningsutfordringer, automatisere prosesser og skape innovative løsninger

 • Stoppeklokke
  Digital transformasjon

  Akselerer digitaliseringsprosessene dine. Utnytt potensialet i Power Platform og Dynamics 365 for å forbedre arbeidsflyter, optimalisere systembruk, og få bedre datainnsikt og rapportering.

 • Samhandling
  Effektivisert samhandling

  Oppnå fordeler gjennom forbedret samarbeid, søkefunksjoner og dokumenthåndtering ved hjelp av Microsoft 365 med Teams, SharePoint og Viva Engage.

 • CRM
  Komplett CRM

  Dynamics 365 utnytter kundedata på innovative måter. Løsningene for salg, markedsføring og kundeservice støtter aktiviteter innen salg, markedsføring, kundeservice og prosjektledelse.

 • Gransking
  Dataanalyse

  Skaff deg innsikt i organisasjonens data, koble dem sammen, og benytt kraftige analyse- og visualiseringsverktøy som gir deg grunnlag for gode beslutninger.

 • AI chip
  Kunstig intelligens

  Spill på lag med kunstig intelligens. La AI bistå deg i å effektivisere din arbeidshverdag, se sammenhenger du selv ikke ser, og hente frem data du hadde glemt at du hadde.

 • Azure Cloud
  Azure og AI

  Azure gir deg en rekke skytjenester for skalerbarhet, sikkerhet, og analyse. Du kan utvikle apper, lagre data, og kjøre maskinlæring. Azure gir også muligheten til å koble IoT-enheter, bygge AI-modeller, og administrere databaser.

MS POWER PLATFORM

Hva er Microsoft Power Platform?

Lavkode-plattformen som dekker MS 365, Azure, Dynamics 365 og frittstående applikasjoner

 • Power BI
  Power BI

  Power BI er en business intelligence-tjeneste fra Microsoft lar deg visualisere data og dele innsikter på tvers av organisasjoner. Kobles til en rekke datakilder, lager interaktive rapporter og dashbord, samt analyserer data for å støtte beslutningstaking.

 • Power Apps
  Power Apps

  Power Apps brukes til å utvikle egendefinerte applikasjoner uten behov for omfattende programmeringskunnskaper. Integreres med Microsoft Power Platform og andre datakilder, slik at man kan bygge og distribuere apper for å automatisere prosesser og øke produktiviteten.

 • Power Automate
  Power Automate

  Power Automate muliggjør automatisering av arbeidsflyter og repetitive oppgaver mellom ulike apper og tjenester. Ved å koble sammen forskjellige systemer og automatisere prosesser, kan effektivitet og produktivitet økes, uten inngående kodekunnskap.

 • Power Virtual Agents
  Power Virtual Agents

  Power Virtual Agents gjør det mulig å lage og distribuere intelligente chatbots uten behov for kodekunnskaper. Integreres med Microsoft Power Platform, slik at brukere kan automatisere arbeidsflyter og koble til forskjellige datakilder for en forbedret chatbot-opplevelse.

 • Power Pages
  Power Pages

  Power Pages lar deg opprette, administrere og publisere sikre, datadrevne nettsider. Integreres med Microsoft Power Platform, og kan enkelt koble nettsider til ulike datakilder og bygge interaktive webapplikasjoner for både interne og eksterne brukere.

 • AI BuilderDataverse
  AI Builder & Dataverse

  AI Builder; kunstig intelligens i apper og arbeidsflyter. Connectors muliggjør kommunikasjon mellom apper, tjenester og systemer og integrerer ulike datakilder. Dataverse lagrer og administrerer data sikkert, og støtter utvikling og automatisering innen Microsoft Power Platform.

Hvem er våre utviklere?

Folka våre snakker med deg og folka dine, for best mulig å forstå dine behov. Slik leverer vi best mulig.

Incentras nye plattform skaper et hav av muligheter

Å sørge for gode konkurransevilkår og full oversikt for den maritime bransjen i Norge er svært viktig for Incentra. Gjennom Microsofts Power Platform har vi utviklet en egen plattform som sikrer sømløs informasjonsflyt i mange år fremover. Vi har fått digitalisere og automatisere informasjonen de håndterer hver eneste dag.

Våre medlemmer er veldig fornøyde med løsningen vi nå bruker. Den har løst mye og sørget for en bedre flyt i kommunikasjonen vår.

Pål Widerøe
Adm.dir, Incentra SA
AMBASSADØRER

Fornøyde kunder er våre beste ambassadører

IT og teknologi har blitt en stor del av hverdagen i de fleste bransjer. Vi hjelper virksomheter i mange ulike bransjer å komme i gang med og tilpasse digitale løsninger. Vi sørger for bekymringsfri IT, så folka dine kan fokusere på det de kan aller best - den daglige driften av din virksomhet.

 • Skip
  Shipping

  For Incentra SA, har vi utviklet løsninger for administrasjon av medlemmer, leverandører, omsetning og skip; automatisering av interne prosesser, visualisering av data og en selvbetjeningsportal.

 • Vippehuske
  Barnehage

  Løsning for administrasjon av barnehager med ansatte, foresatte og barn; tilgangsstyring knyttet til rolle og ansettelsesforhold; integrasjon mot eksterne forvaltningssystemer.

 • Migrering til skyen
  Offentlig sektor

  Migrering av eksisterende forretningsapplikasjoner til skyen. Tilpasninger og prosessforbedringer utviklet i samarbeide med kunder i offentlig sektor.

Kontakt oss i dag

Send oss din e-postadresse, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg.

Vil du ha en ekspert med på laget?

Våre konsulenter har jobbet med IT i alle år, og har både fortid, nåtid og fremtid i tankene. De setter seg inn i og forstår dine ønsker og behov selv om du ikke alltid har svaret selv. Slik skaper de magisk og bekymringsfri IT for deg og for folka dine. Bli bedre kjent med konsulentene våre.

Produkt

Pris

Utvikler, per enkelttime

1 620 NOK

Seniorutvikler, per enkelttime

1 910 NOK

Spesialistutvikler, per enkelttime

2 170 NOK

Konsulentkonto

Konsulentkonto med 10% rabatt

25 000 NOK

Konsulentkonto med 12,5% rabatt

75 000 NOK

Konsulentkonto med 15% rabatt

150 000 NOK

Konsulentkonto med 20% rabatt

500 000 NOK

Alle priser er eks. mva.
Meld interesse

Send oss e-post adressen din, så vil en av våre kunderådgiver ta kontakt med deg.