Skytjenester & Infrastruktur

Cloud Connect Backup

Backup får du aldri nok av. Dataene dine er noe av det viktigste for din virksomhet, så det er viktig å sikre dem og også sørge for å ha backup av alle virksomhetskritiske data.

Sikre dine data med Cloud Connect Backup

Backup er en nødvendighet i enhver bedrift. Dine data har stor verdi for videre drift. Siden sjansen for at noe alvorlig kan skje øker for hver dag, så anbefaler vi å ta backup flere steder.

Du har allerede en backupløsning internt basert på «Veeam Backup & Replication» allerede? Med Cloud Connect Backup kan du lagre dataene dine hos oss også. På den måten kan du sikre at ved naturkatastrofe, alvorlige hackerangrep eller andre kriser, så har du dataene dine trygt også hos oss. Dette ekstra sikkerhetsgrepet er verdt det i lengden, og hvert fall den dagen dine data blir utsatt for noe.

Cloud Connect Backup er en slik tjeneste. Den inkluderer lagringsplattform for dine data. Det er løsningen for deg som selv står for lisenser og backupservere. Vår løsning er basert på markedsledende backup teknologi og vi lagrer i våre norske datasentre. Du vil eie og drifte din egen backup gjennom Veeam Backup and Replication.

Fordelene ved å lagre flere steder: 

  • Dataene kan hentes opp igjen raskt uavhengig av hva som skjer med kontoret ditt eller enhetene dine.
  • Du er bedre sikret mot naturkatastrofe, cyberangrep eller andre kriser.
  • Du er proaktiv og forberedt hvis noe skulle skje.
  • Det er et ekstra sikkerhetslag for dine kunder og leverandører.

Backupen kan bli din siste utvei

I ekstreme situasjoner kan en bedrift gå i svart hvis hackerne vil det. Da er det viktig at du er føre var, og sørger for at de ikke får sjansen. Med oss i ryggen og en solid backup kan du klare det.

Cyberangrep koster på verdensbasis enorme summer hver eneste år. Mennesker med onde hensikter kan alltid være på jakt etter dataene dine. De ønsker å få tak dataene du har på PC-en akkurat i dette øyeblikket. Men visste du at de også jakter på sikkerhetskopiene dine? Målet deres er at du skal stå på bar bakke og bukke under for ransomware og utpressing.

Vi har allerede tjenester som skal bidra til å sikre primærdataene dine. Denne tjenesten her er for alt det andre. Det som må opp og gå hvis dataene fra dine servere eller PC’er plutselig er borte, og din egen backup løsning også er satt ut av spill.

Hvorfor velge Cloud Connect Backup:

  • Backup data lagret i tråd med 3-2-1 regelen
  • Ubegrenset med lagringsplass for dine backup kopier
  • Backup data lagres kryptert i vårt datasenter – Krypteringsnøkkel eid og satt av kunde
  • Backup data beskyttet med «Insider Protection»
  • Backup data lagret i vårt datasenter kan benyttes som restore kilde

skysymbol  Se tjenestebeskrivelser og avtaleverk.

Har du gode rutiner for backup?

Siden du eier og drifter din egen backup er dere ansvarlige for å lage backuprutiner. Er de gode nok og følger alle ansatte rutinene? Et viktig budskap kan aldri gjentas nok, og vi anbefaler alltid å ta en ekstra runde på rutiner når nye tjenester skal tas i bruk.

Vi kan hjelpe dere med både nye rutiner og opplæring. Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen.

Produkt

Pris

Grunnkost Standard

1.000 NOK/MND

Agent server

50 NOK/MND

Agent workstation

25 NOK/MND

VM

40 NOK/MND

Gigabyte

0,50 per GB/MND

Priser oppgitt eks. mva.
Meld interesse

Send oss e-post adressen din, så vil en av våre kunderådgiver ta kontakt med deg.