Skytjenester & Infrastruktur

Offentlig Nettsky

Friheten til å utvikle, administrere og distribuere data og tjenester i Microsoft Azure. Vi hjelper deg med implementering og drift.

Få virksomheten din over i skyen

Friheten til å utvikle, administrere og distribuere data og tjenester i Microsoft Azure. Vi hjelper deg med implementering og drift.

Vi tilbyr Offentlig Nettsky gjennom Microsoft Azure. Det betyr at dataene dine oppbevares trygt i Microsofts datasentre. I Azure kan du også kjøre ulike tjenester. Vi hjelper deg med å implementere og drifte ditt IT-miljø.

En av de største fordelene ved Offentlig Nettsky er skalerbarhet, enten det gjelder lagringsplass eller datakraft. Dersom du leverer en tjeneste som plutselig kan komme under tung belastning, vil vi enkelt kunne skalere opp eller ned basert på faktisk behov.

Microsoft har datasentre lokalisert over hele verden, også i Norge, slik at du kan velge å ha dataene lagret på norsk jord.

Microsoft Azure er en stadig voksende gruppe skytjenester som hjelper organisasjoner med å oppfylle forretningsutfordringene sine. De gir deg friheten til å utvikle, administrere og distribuere programmer på et massivt, globalt nettverk ved bruk av dine favorittverktøy og -strukturer. Offentlig Nettsky kan kombineres med Privat Nettsky og dine egne servere og danne et hybrid- eller multicloud-miljø.

Produkt

Pris

Administrasjon av Azure Tenant

1 150 NOK/MND

Azure Basic Server SLA

370 NOK/MND

Azure Standard Server SLA

740 NOK/MND

Azure Pluss Server SLA

1 130 NOK/MND

Azure PaaS SLA

10% UPLIFT

Alle priser er eks. mva.
Meld interesse

Send oss e-post adressen din, så vil en av våre kunderådgiver ta kontakt med deg.

Jeg vet det er mange som vurderer hyperkonvergert, og jeg er meget glad vi tok valget. Dette flytteprosjektet er kanskje det beste IT-prosjektet jeg har vært med på i min 20-årige karriere. Jeg kan nesten ikke skryte nok av den kvaliteten og oppfølgingen vi har fått.

Terje Odden
IKT-sjef, Porsgrunn kommune