VI TILBYR / Microsoft Teams
 / Microsoft Teams
Microsoft sin samhandlingsplattform

Microsoft Teams

I dag forventes det moderne løsninger for informasjon- og kunnskapdeling, både formelt og uformelt. En skal ha mulighet til å jobbe fra hvor som helst, når som helst og samarbeide på tvers av verden, uten å måtte møtes. Microsoft Teams gjør dette mulig!

Nettmøter
Avhold alt fra en-til-en møter til større møter med hele teamet ditt. Du kan benytte deg av både lyd, chat og video. I møte har du også tilgang til skjermdeling og Office sine applikasjoner, hvor du kan dele dokumenter og filer. Løsningen oppdateres hele tiden med ny teknologi og applikasjoner.

Samarbeid effektivt med kollegaer og teams
Når teams-deltakere jobber utenfor kontoret, vil effektive samarbeidsvaner som informerer og knytter teamet sammen være enda viktigere enn ellers. Om teamet ditt ikke bruker Teams aktivt per i dag, vil vi anbefale dere å prøve!

Office 365 rett i Teams
Lag Office dokumenter, samarbeid direkte i dokumentet, kommenter og lag lister over hva som skal gjøres. Det er ingen behov for å bytte apper, søke etter siste versjon av dokumentet og ingen overbelastning i mail-innboksen med korte kommentarer. Utveksle ideer direkte i et møte ved å bruke et interaktivt whiteboard.

Se hvordan Teams kan brukes – 15 minutters demo
Opptak fra vårt seminar hos Microsoft i februar 2020: Vi tar for oss hva Teams er, enkle tips og triks for å effektivisere hverdagen og hvordan du kan bruke Teams på en effektiv måte. Foredragsholder er Eirik Christiansen, Teams Technical Expert i Microsoft. Se webinaret her.

Microsoft har tilgjengeliggjort gratis Teams under Covid-19 situasjonen
Teams er en del av våre Digital Arbeidsplass-tjenester. Akkurat nå har du mulighet til å kjøpe Teams frittstående, og våre konsulenter kan hjelpe deg i gang. Om din bedrift ikke er lisensiert kan vi bistå med å søke Microsoft om å få en 6 måneders gratis prøveperiode på Office 365 E1 inkludert Teams.

Ønsker du mer informasjon så fyll ut skjema under.

 

>> Våre tjenestebeskrivelser
La oss hjelpe deg opp i skyen