Bekymringsfri IT med
Cisco & Network as a Service

Pakk den ut, plugg den i og glem den.

Hva er vel mer bekymringsfri IT enn at du får noen nettverksbokser tilsendt og alt du trenger å gjøre er å plugge dem i veggen – så har du et topp moderne, sikkert og stabilt nettverk?

For deg er nettverksdrift kjedelig. Det skjønner vi.

Du vil jo bare få gjort jobben din. Du orker ikke tenke på ting som dataklassifisering, ekstern overvåking og DDoS-angrep. Dagens trusselbilde gjør dessverre at noen må gjøre det også. Du kan leie egne konsulenter som skaffer alt det nødvendige og det er fint, men også dyrt.

Eller, du kan velge Network as a Service fra Braathe.

Dermed kan du fokusere på jobben din, og la våre teknikere sørge for et knirkefritt, sikkert og stabilt nettverk. Best av alt: Network as a Service koster mindre per måned enn å ha interne ressurser, og det helt uten bindingstid.

Hva koster det?

Vi hjelper deg med å sette sammen ett optimalt nettverk for din virksomhet – men om du ønsker å sette det sammen selv, kan du benytte prislisten vår.

Nettverk som en tjeneste passer for alle virksomheter som har internett og behov for å spre det enten kablet eller trådløst. Meraki-produktene er tilpasset for alt fra små enmannskontorer til store hovedkontorer og selskaper som har hovedkontor og mange avdelingskontorer.

 

Anders M. Pedersen
Divisjonsdirektør Salg og Marked, Braathe

Advokatfirmaet Svensson Nøkleby

For et moderne advokatfirma er det en selvfølge med robuste nettverksløsninger som fungerer uten bekymringer. Men det er ikke lenger like selvfølgelig at en egen IT-avdeling sørger for å installere, konfigurere og drifte det.

Vi skal gjøre det enklere å ta bærekraftige valg i IT-hverdagen

Vi jobber aktivt og målrettet for å redusere vårt klimaavtrykk og på den måten bidra til en bærekraftig utvikling. Som teknologiselskap går vi i bresjen for digital omstilling og former fremtidens næringsliv og forretningsmodeller med innovative og tilpasningsdyktige løsninger som er energi- og ressurseffektive.

 
 
 
 
 
 
Cisco nettverkskomponenter utgjør kjernen i nettverket i vårt datasenter og wårt WAN nett med redundant nasjonal og global Internettutveksling. Vi benytter også Cisco produkter som hovedbrannmur og i brannmurløsninger hos våre kunder. Vi leverer i tillegg Cisco produkter både for kablede og trådløse nettverk, telefonsystemer og brannmursløsninger til mange av våre kunder.