PLUGG DET I OG GLEM DET. DET BARE VIRKER.

Network as a Service

NETTVERK SOM GIR DEG BEKYMRINGSFRIE DAGER

Vi gjør tilnærmet ingenting uten å være koblet til internett. For å få en stabil og god tilkobling til dine brukere, er du avhengig av et fungerende nettverk.
Til én pris per måned, helt uten bindingstid tilbyr vi bekymringsfritt nettverk inkludert proaktiv drift og fri support. Vi tilpasser konfigurasjon etter ditt ønske med tilpasset nettverksnavn og gjestenett. Alt du trenger å gjøre, er å plugge det inn. Priseksempler:

10 ansatte - 1170,- / mnd

En brannmur, to trådløse aksesspunkter og en 8-porters switch.

25 ansatte - 1570,- / mnd

En brannmur, to trådløse aksesspunkter og en 24-porters switch.

50 ansatte - 3150,- / mnd

En brannmur, fire trådløse aksesspunkter og en 48-porters switch.

NETWORK AS A SERVICE

Webinar: Det bare virker

Hva er vel mer bekymringsfri IT enn at du får noen nettverksbokser tilsendt og alt du trenger å gjøre er å plugge dem i veggen – så har du et topp moderne, sikkert og stabilt nettverk? Meld deg på vårt webinar.
Påmelding
PAKK DET UT. PLUGG DET I. OG GLEM DET.

Hva koster det?

Vi hjelper deg med å sette sammen ett optimalt nettverk for din virksomhet - men om du ønsker å sette det sammen selv, kan du benytte prislisten vår.
Prisliste
ColliCare Logistics
Fra 20 til 400 ansatte. På lag med oss. Se hva selskapet sier om sitt kundeforhold til Braathe Gruppen.
Vårt samarbeid med Cisco gjør oss til en enda bedre leverandør for deg

Cisco Partner

Cisco nettverkskomponenter utgjør kjernen i nettverket i vårt datasenter og wårt WAN nett med redundant nasjonal og global Internettutveksling. Vi benytter også Cisco produkter som hovedbrannmur og i brannmurløsninger hos våre kunder. Vi leverer i tillegg Cisco produkter både for kablede og trådløse nettverk, telefonsystemer og brannmursløsninger til mange av våre kunder.