Skytjenester & Infrastruktur

Network as a Service

Med Network as a Service får du nettverksboksene ferdig konfigurert. Du trenger bare å plugge i strøm. Både kablet og trådløst nettverk er skreddersydd til din bedrift. Vi sørger for at det alltid er oppdatert.

Lokalt nett som bare virker

Si farvel til ustabile, usikre og trege nettverk. Skaff deg et nettverk som bare fungerer. Til en fast pris hver måned.

Digitale arbeidsplasser trenger gode nettverk. Å holde et nettverk oppdatert, stabilt, raskt og sikkert krever god grunninstallasjon og løpende vedlikehold. Ved å sette bort denne oppgaven frigjør du tid og sikrer samtidig dine ansatte gode arbeidsforhold.

Nettverksboksene får du levert ferdig konfiguert av oss, tilpasset din bedrifts behov og ønsker. Vi tar oss av både planlegging og drift. Når strømmen er plugget i, er både kablet og trådløst nettverk klart til bruk.

Se relevant referansekunde, Advokatfirmaet Svensson Nøkleby

Les mer om boksen vår

Dette får du med Network as a Service:

  • Fast månedlig kostnad – helt uten bindingstid
  • Fri feilretting og fri support første 30 minutter
  • Plug-and-play-installasjon
  • Sømløs pålogging på tvers av lokasjoner
  • Stabilt og sikkert – alltid oppdatert

skysymbol  Se tjenestebeskrivelser og avtaleverk.

Trenger du High Security og mobile failover?

Vi leverer også Meraki-utstyr med High Security og failover via 4G. Du finner prisene for samtlige modeller i vårt varslingssenter, her.

High Security innebærer et ekstra lag med nettverkssikkerhet som vil være i stand til å oppdage flere trusler. Spesielt viktig dersom du har interne systemer eksponert på internett. Noen modeller støtter doble WAN-tilkoblinger med sømløs, automatisk failover både via fastlinje og via 4G mobilnett (krever SIM-kort). Dette kan være nyttig dersom du er ekstra avhengig av oppetid på internettforbindelsen. Ved failover, omdirigerer MX-enhetens innebygde trafikkprioriteringsmotor strømmer og tildeler kapasitet basert på dine prioriterte applikasjonsbehov, og sikrer dermed problemfri nettverksdrift.

Skalerbarhet som støtter vekst

Alle bedrifter må starte et sted. Om du har én, to eller 100 ansatte vil vi uansett finne den riktige løsningen for deg.

Våre nettverk kan enkelt skaleres opp, i takt med at bedriften vokser og etterhvert som den enkelte ansatte tar i bruk stadig flere enheter. At skillet mellom personlig utstyr og jobb-utstyr viskes ut, kan gjøre at behovet øker raskere enn du tror.

 

Tilsvarende kan nettverket selvsagt skaleres ned, om behovet avtar. Har du kontorer flere steder sørger systemet for at du kan logge på sømløst fra alle kontorer, med samme tilgang og sikkerhetsnivå.

 

Null hull gir god sikkerhet

Vi tar ansvar for at nettverket til enhver tid er oppdatert.

Vi overvåker, fanger opp og stopper dermed sårbarheter som oppstår. Du får et sikkert, stabilt og oppdatert nettverk – uten bekymringer.

At vi tar hånd om alt, muliggjør enkel og proaktiv feilsøking og support. For å sikre at utfordringer løses løpende får du support inkludert, der de 30 første minuttene er gratis. Skulle en enhet falle ut eller havarere, sender vi deg en ny.

Du slipper å investere i utstyr og kompetanse selv, får full kontroll på kostnader og driftssikkerhet og slipper ubehagelige overraskelser. Tjenesten er uten bindingstid og baserer seg på velprøvd og markedsledende teknologi.

Vi tar oss av nettverket. Du tar deg av andre oppgaver.

Produkt

fra Pris

Wifi

Cisco Meraki MR20 Aksesspunkt

(802.11ac-W2 1.3Gb Very Low Density) 400 NOK/MND

Cisco Meraki MR36 Aksesspunkt

(802.11ax-W2 1.7Gb WIDS/WIPS/Bluetooth/WiFi6) 510 NOK/MND

Cisco Meraki MR46 Aksesspunkt

(802.11ax-W2 3.5Gb WIDS/WIPS/Bluetooth/WiFi6) 770 NOK/MND

Brannmur

Cisco Meraki MX67

(50 Devicer/200Mb VPN Brannmur/5x RJ45) 790 NOK/MND

Cisco Meraki MX75

(150 Devicer/300Mb VPN Brannmur/10x RJ45) 1 900 NOK/MND

Cisco Meraki MX95

(300 Devicer/600Mb VPN Brannmur/4x RJ45 + 2x SFP) 4 890 NOK/MND

Switcher

Cisco Meraki MS120-8

390 NOK/MND

Cisco Meraki MS120-24

790 NOK/MND

Cisco Meraki MS120-48

1 390 NOK/MND

Etableringskostnad

1 månedspris

Alle priser er eks.mva.
Meld interesse

Send oss e-post adressen din, så vil en av våre kunderådgiver ta kontakt med deg.

Svensson Nøkleby er et advokatfirma i vekst, og vi har som mål å bli best. Da trenger vi robuste løsninger for bekymringsfri nettverksdrift. Vi er trygge på at vi til enhver tid har de beste løsningene, og slipper å bekymre oss for nedetid og tap av produktivitet.

Linda Marie Tanum
Administrasjonssjef i Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS

Om avhending av utstyr

Når utstyret skal gjenbrukes eller har fullført sin levetid, er det viktig at vi har gode samarbeidspartnere som sørger for at utstyr som har gjort jobben sin også kan få leve videre på andre måter. Lær mer om hvordan vi håndterer utstyr og hvilke prosesser som gjennomføres etter du har levert inn PC-en din til oss.