Pressemelding:
Vår gründer og administrerende direktør, Tron Braathe, gikk brått og uventet bort 4. mars

Det er med stor sorg og tungt hjerte vi i Braathe AS må meddele at vår administrerende direktør og majoritetseier, Tron Braathe fikk hjertestans på en skitur den 4. mars.  

Tron har vært en sentral del av selskapet siden han var med å grunnlegge Braathe AS i 1989. Hans lederskap, strategiske tenkning og sterke forretningsmessige sans har vært med å bidra til selskapets sterke kultur og suksess gjennom årene. Han vil bli dypt savnet av sine kollegaer, og hans visjon vil videreføres av organisasjonen.  

Vi ønsker å uttrykke vår dypeste medfølelse til Trons familie og nærmeste relasjoner i denne vanskelige tiden.   

Til  tross for det tragiske bortfallet av en helt sentral nøkkelperson, opprettholder selskapet driften og mobiliserer ressurser etter behov for å trygge driftskontinuitet og kundeleveranser. Ole Braathe trer inn i rollen som interim CEO fra 05.03.2023

Ved behov for mer informasjon, kontakt:
Anders M. Pedersen, Direktør marked og forretningsutvikling, telefon 469 22 222
Ole Braathe, Styrets leder og interim CEO, telefon 901 07 752 

Om Braathe AS
Braathe er en innovativ, smidig og fremoverlent teknologileverandør med visjon om å levere en bekymringsfri IT-hverdag. Selskapet har siden 1989 levert IT-infrastruktur, konsulent-, drifts- og nettskytjenester til norske virksomheter. Les mer om selskapet på braathe.no.