Konsulenttjenester

Tilgang på gode råd eller utførende kompetanseressurser

Braathe Gruppen har i alle år hatt fokus på kundenes behov. Dette medfører blant annet et stort fokus på relevant kompetanse, holdning og engasjement hos våre konsulenter og vårt driftspersonell.

For å dekke våre kunders ulike behov innenfor IKT på en kostnadseffektiv og god måte har vi derfor i mange år jobbet med holdninger og kompetanseoppbygging hos våre ansatte. Som et resultat av dette har hoveddelen av vår konsulent- og driftsstab høyskoleutdanning i bunnen og påbyggingskurs og sertifiseringer innenfor deres respektive fagområder. I tillegg til formell kompetanse har de lang erfaring, god breddekunnskap på PC og server teknologi, Windows i alle varianter, Microsoft teknologi generelt samt nettverk og sikkerhetsløsninger.

Vi kan bidra med kompetanse, rådgivning og ressurser for gjennomføring innen systemdesign, systemdrift, systemutvikling, webdesign og IT strategi.

Systemkonsulenter

Trenger du bistand til daglig drift og vedlikehold av eksisterende IT plattform, eller design av nye systemer eller utvidelser, kan våre systemkonsulenter hjelpe. Vi har kompetanse på de aller fleste teknologier og systemer som er i bruk i moderne IT anlegg.

 

Mer om tjenesten

Systemutviklere

Vil du effektivisere driften,  trenger du integrasjon mellom flere systemer eller ønsker du å hente ut viktige nøkkeltall fra produksjonen?

Vi har systemene og kunnskapen for å gi deg det som trengs. Våre dedikerte, engasjerte og kunnskapsrike konsulenter hjelper deg. Du kjenner din virksomhet,  vi kan systemutvikling. Sammen lager vi et Bra system.

Mer om tjenesten

Web Design

Vil du bli synlig på internett, trenger du et effektivt intranett, eller ønsker du å kunne administrere driften når som helst og hvor som helst?

Vi har systemene og kunnskapen for å gi deg det som trengs. Våre dedikerte, engasjerte og kunnskapsrike konsulenter hjelper deg. Du kjenner din virksomhet, vi kan webdesign og webutvikling. Sammen lager vi en Bra nettside.

Mer om tjenesten

IT Strategi

Braathe Gruppen tilbyr erfarne konsulenter og ledelsesressurser som diskusjonspartnere ved systemvalg, IT strategi, IT utviklingsprosjekter mm. På forespørsel kan vi kostnadsfritt delta i workshops av kortere varighet ved vurdering av ulike løsninger, demonstrasjoner av ny teknologi og lignende. I mer langvarige prosjekter kan vi delta som rådgivere og kvalitetssikrere på ordinære konsulentbetingelser. 

Mer om tjenesten

Dette får du

 • God kompetanse
 • Mye erfaring
 • Tekniske sertifiseringer
 • Tilgang på et stort kompetansenettverk
 • Effektive ressurser
 • Konsulenter du kan stole på
 • Ressurser etter behov


Priser

Produkt Pris
Konsulenttimer, enkelttimer Kr 1 480,-
Konsulenttimer, timebank 10+ timer Kr 1 332,-
Konsulenttimer, timebank 50+ timer Kr 1 258,-
Konsulenttimer, timebank 100+ timer Kr 1 184,-
Overtid +50%


Dokumentasjon

Vesentlige fordeler:

 • Høy kompetanse
 • Mye erfaring
 • Engasjement og solide holdninger
 • Teknisk sertifiseringer

Pris fra 1 184,-

Prøv før du bestemmer deg!

Ta kontakt i skjemaet nedenfor så oppretter vi en demobruker til deg.

Kontakt oss her