Bekymringsfri IT til bygg-og entreprenørbransjen

Bygg, reis deg

Du planlegger, organiserer og bygger. Vi leverer IT-løsningene og støttesystemene du trenger. Alle dine prosjekter fortjener smidige IT-løsninger som følger deg helt fra grunnmuren og helt til toppen.

Sikkert og pålitelig
Vi tilbyr avanserte sikkerhetsfunksjoner, inkludert kryptering, brannmur og kontinuerlig overvåkning av nettverkstrafikk. Dette bidrar til å beskytte sensitive data mot trusler som hacking, datainnbrudd og tap av informasjon. Vi følger retningslinjene fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet i våre anbefalinger til våre kunder, og Microsoft Baseline for sikkerhet i våre tjenester.

Fleksibelt og skalerbart
Våre skytjenester gir dere muligheten til å skalere ressursene deres etter behov. Enten det er behov for mer lagringsplass, programvare, utstyr eller datakraft, kan løsningene tilpasses for å møte dine varierende behov.

Kostnadseffektivt
Ved å benytte deg av skytjenester kan dere redusere de høye kapitalutgiftene knyttet til å kjøpe og vedlikeholde infrastruktur og servere lokalt. I stedet kan dere overføre disse kostnadene til en mer forutsigbar abonnementsmodell, og en optimalisering av ditt IT-budsjett.

Å ta steget opp i skyen, kan bidra til å øke din effektivitet, heve sikkerheten og du får en helt ny type fleksibilitet. Du har ikke peiling på data og sånt, sier du? Ikke noe problem – vi hjelper deg på hele reisen.

IT til bransjen som bygger Norge

Vi vet at for bygg-og entreprenørbransjen, så er tilgjengelighet, integrasjon og sikker drift kritisk. Dra nytte av vår kunnskap og våre løsninger til å beskytte dine data, gode beredskapsplaner og god integrasjon av eksisterende systemer for effektiv datautveksling og samarbeid. Hos oss får du IT-systemer som er klare for å jobbe 24/7/365. Vi leverer bekymringsfri IT til nettopp din bransje.

Du kan få hjelp 24/7/365

IT-systemer som ikke fungerer, kan koste deg dyrt fra første minutt. Med avtale om vakttelefon, får du bistand også utenfor standard åpningstid.

Bekymringsfri IT

Vi kjenner systemene og fagapplikasjonene dere trenger i hverdagen

Alle bransjer har sine fagapplikasjoner. Verktøyene som gir det lille ekstra, det som er tilpasset akkurat din bransje og behovene der. Det som kan gjøre deg til det naturlige valget når dine kunder skal velge sin leverandør. Vi hjelper deg å bli god på akkurat det!

 • CAD, BIM eller GIS?

  Om det er tegning i AutoCAD, modellering av bygg og infrastruktur eller geografiske analyser. Sjansen er stor for at vi allerede har kunder som bruker de samme verktøyene.
 • Prosjektstyring & kalkulasjoner?

  Vi vet at planlegging, helt ned til minste detalj, er viktig i jobben din. Vi hjelper deg og sørger for at IT i hvert fall ikke står i veien
 • Maskin- og utstyrskontroll

  Skal det bygges, må både verktøy og maskiner ikke bare være i orden, men også organisert og planmessig tas i bruk.

Med Copilot for Microsoft 365 på laget

AI-verktøyet Copilot har endret måten vi jobber på. Med Copilot kan du oppleve både bedre effektivitet og høyere kontroll. For en bransje som din er fagapplikasjoner noe du ikke klarer deg uten, så hvorfor ikke få Copilot med på banen også? Vår utviklingsavdeling kan bistå med integrasjoner mellom dine verktøy og Microsoft Copilot. Så du kan jobbe enda mer effektivt.

Eksperthjelp

Snakk med vår ekspert!

Elin kjenner godt til hvordan kunder inn bygg og anlegg jobber og hva som er viktig for dem når det gjelder IT-løsninger. Vi har flere kunder innen dette segmentet og har standardiserte løsninger som treffer svært godt. Produktene og tjenestene kan alltid tilpasses ved behov basert på dine preferanser.

Vi gjør det vi kan best så du kan gjøre det du kan best

La oss håndtere IT-systemene, driftsstabilitet og sikkerhet for deg, så folka dine kan konsentrere seg om det som er din kjernevirksomhet.

 • FRIHET

  Når arbeidsplassen er ute på anlegget

  Deres jobb må ofte gjøres på farten eller på et midlertidig sted. Da er det godt å vite at sikkerheten ivaretats, uavhengig om du er rett rundt hjørnet til kontoret, på vei fra A til B eller innom et anlegg. Vær trygg på at både enhetene dine og filene dine passes på 24/7.
 • ALLTID TILGANG

  Enkelt, forutsigbart og skalerbart

  Håndtering av bedriftens PC-er kan stjele mye tid fra den jobben dere egentlig vil gjøre. Med Device as a Service kan du skalere opp og ned akkurat som du trenger. Det er fast månedspris per bruker, uten bindingstid.
 • NØYAKTIGHET

  Alltid i tide, uansett leveranse

  Kostnadene løper raskt når et prosjekt er forsinket, derfor skal det ikke stå på nettverket. Network as a Service fra oss leverer raskt og nøyaktig, uansett arbeidssted.

Vi har lang erfaring med prosjektstyringsverktøyene som er vanlige i bransjen, og vi er godt rustet til å hjelpe med integrasjonen av disse verktøyene med MS 365, slik at arbeidsflyten din blir så sømløs som mulig.

Elin Petersen
Account Manager, Braathe AS

Litt mer om bærekraft, HMS og sikkerhet

 • Bærekraft

  Vi tenker på de neste generasjonene

  Vi vet at det stilles strenge krav til dine utslipp underveis i prosjektet. Derfor nekter vi å la IT-tjenester påvirke tallene dine.
 • Digital sikkerhet

  Sikkerhet og HMS er like viktig

  Vi har kanskje ikke like strenge HMS-regler som deg, men vi har strenge krav til sikkerheten. Braathe har et felles sikkerhetsnivå for alle våre kunder, som er basert på retningslinjer fra både Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og Microsoft Security Baseline. Vi ser stadig verdien av dette ansvarsområdet, da det tillater kundene å rette all oppmerksomhet mot sin primære virksomhet. Digital sikkerhet er vel så viktig på byggeplassen som på kontorene, og dette kan vi sørge for.