365 E5 High Security

365 E5 er vår mest omfattende brukerpakke, med særlig avanserte sikkerhets- og sporbarhetsfunksjoner. Denne tjenesten er særlig egnet for virksomheter som håndterer sensitive data eller som er underlagt særlige krav til sporbarhet og dokumentasjon.

Løsningen baserer seg på Microsoft 365 E5, som vi kompletterer med ekstra sikkerhetslag og proaktiv drift. Vi tar ansvaret for tjenesten, slik at du frigjøre ressurser og tid til kjernevirksomhet. Det er det vi kaller bekymringsfri IT.

365 E5: Hva er inkludert fra Microsoft?

Microsoft 365 E5 er Microsofts største brukerpakke innen 365-økosystemet, og inkluderer verktøy for produktivitet, samhandling og sikkerhet både for bedriftens data og enheter.

Produktivitet: I Microsoft 365 E5 får du en komplett Office 365-installasjon, som inneholder velkjente applikasjoner som blant annet Microsoft Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Inkludert er løpende oppdateringer til nye versjoner, og lisens for å installere Office-pakken på inntil 5 enheter per bruker.
Alle brukere får en epostkonto med inntil 100 GB lagringsplass standard. Hver bruker får en personlig OneDrive for Business mappe med tilnærmet ubegrenset lagringsplass, i tillegg til at bedriften får felles lagringsplass i SharePoint Online. Dataene lagres i skyen hos Microsoft, som betyr at det er tilgjengelig på tvers av alle enheter, lokasjoner og brukere så lenge man har internettilgang.

Unikt for E5-pakken er også flere verktøy som er inkludert, men som må kjøpes som tilleggstjenester på andre pakker. Eksempler på dette er blant annet Power BI Pro og Teams Phone.

Samhandling: Med skybaserte verktøy som Microsoft Teams kan man enkelt samhandle både internt og med eksterne samarbeidspartnere. Samtidig som man enkelt kan dele dokumenter med andre, har man også full kontroll på rettigheter og tilganger. Det betyr at man får brukervennlige løsninger samtidig som sikkerheten ivaretas, og bedriften har full kontroll på sine data.

Microsoft 365 inkluderer mange samhandlingsverktøy som gjør det enklere å planlegge, styre oppgaver, dele informasjon og utnytte ressurser best mulig. Noen gode eksempler er Microsoft To Do som samler oppgavestyring fra flere verktøy i ett vindu, eller SharePoint Online som kan samle både dokumenter, lister og annen informasjon på én plass med kjempegode søkeverktøy.

Sikkerhet: Microsoft 365 E5 har et sikkerhetsnivå som gir økt beskyttelse for bedriftens data sammenlignet med standard-pakkene (Business Premium eller E3). Sikkerhetsnivået heves både på skytjenestene, brukeridentiteten og på klienter og mobile enheter som skal nå bedriftens data.

Dette omfatter blant annet Defender for Office 365 Plan 1 og Plan 2, Azure AD Premium Plan 2 og Defender for Endpoint Plan 2. For å imøtegå krav til dokumentasjon og sporbarhet finnes avanserte verktøy for å søke etter data, utvidede audit-logger med mer.

Inkludert i 365 E5 High Security fra Microsoft:

*Microsoft Teams er fra og med 1. oktober 2023 en betalbar tilleggstjeneste.

 • USP

  Hvorfor skal du velge 365 Arbeidsplass fra Braathe?

  365 Arbeidsplass er vår måte å levere bekymringsfri IT – all funksjonaliteten til Microsoft 365, som vi tar ansvaret for. Gjennom vår lange erfaring med å levere IT-tjenester til bedrifter vet vi hva som er viktig for deg, og hva som må til for å sørge for trygg, forutsigbar og brukervennlig IT. Derfor gjør vi blant annet følgende:

  • Fri brukersupport

   Braathe er ditt eneste kontaktpunkt for løsningen – vi gir fri brukerstøtte for tjenestene både via telefon, epost og chat, inntil 30 minutter per henvendelse.

  • Backup av Microsoft 365 data

   Vi tar backup av dataene dine til våre egne datasentre i Norge – dette gir økt beskyttelse for tap av data enten grunnet feil hos Microsoft eller uhell ved bruk.

  • Klientadministrasjon

   Klienten (PC/Mac) er et sårbart punkt i IT-løsningen din. Derfor administrerer vi bedriftens enheter, og sørger for at de er løpende oppdatert og beskyttet mot trusler. Oppsett av PC-er standardiseres og automatiseres, slik at man har et gjenkjennelig oppsett for alle brukere. 

  • DNS-sikkerhet

   Inkludert i vår pakke følger Cisco Umbrella, en avansert sikkerhetstjeneste som kan identifisere og blokkere tilgang til skadelige nettsteder og domener gjennom Ciscos trusselinteligens Cisco Talos, en av verdens største trusseldeteksjonsnettverk.

  • Proaktiv sikkerhet

   Vi aktiverer utvidet sikkerhet og tilpasser sikkerhetsnivået etter løpende trusselvurderinger, ut over det som Microsoft som standard tilbyr. Våre sikkerhetsnivåer er blant annet basert på anbefalinger fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet.

  • Sømløs integrering med andre tjenester

   Om du har behov ut over Microsoft 365 kan vi levere dette som en utvidelse til 365 Arbeidsplass. Gode eksempler er fagapplikasjoner som Visma eller spesielle løsninger som krever dedikerte serverløsninger. Vi integrerer og leverer alt som en samlet tjeneste for en sømløs brukeropplevelse med én ansvarlig leverandør å forholde seg til.

  • Fri administrasjon av Office 365

   Vi hjelper til med å administrere din Office 365-installasjon hos Microsoft, med inntil 30 minutter per henvendelse. Dette sikrer deg at alle endringer som gjøres blir utført korrekt, og at antall brukere som har administrator-tilgang til Office 365 holdes på et minimum. 

  • Fri rådgivning og lisenshåndtering

   Du får fri bistand og rådgivning ved kjøp av lisenser, og vi bistår deg hvis du får en lisensrevisjon fra Microsoft. Lisensiering kan potensielt utgjøre store kostnader, og da er det verdifullt å få hjelp med å lisensiere riktig.

  • Fri rådgivning om sikkerhet og tjenesteutvikling

   Vi følger deg opp og veileder deg blant annet om hvordan du kan bedre sikkerheten på tjenestene dine, og hvilke muligheter som finnes i eksisterende og i nye tjenester. Dette bidrar til å holde løsningen oppdatert og i takt med behovene deres.

  • Fri feilretting ved feil på tjeneste eller virusangrep

   Hvis tjenester feiler har vi ansvaret for å feilrette uten at dette koster deg noe ekstra. Får du mot formodning virus på en enhet har vi også ansvaret for å fjerne virus og klargjøre enheten iht. standard oppsett uten tillegg til faste avtale priser.

  365 Arbeidsplass

  Hva får du i tillegg med 365 Arbeidsplass?

  Lisensen til Microsoft 365 kan alle kjøpe på egenhånd, fra en hel rekke leverandører. Så hvorfor kjøpe fra oss? Arbeidet vårt er usynlig, men virksomhetskritisk. Vi er her for kunden, det er vår jobb å være tilgjengelige. Her får du vite mer om hva som skiller 365 Arbeidsplass fra Microsoft 365.

  • SIKKERHET

   Vi mener alle må være bevisste på sikkerhet. Derfor inkluderer vi opplæringsverktøyet CYBR i alle våre brukerpakker, som gir bedriften et komplett e-læringsverktoy for å bygge sikkerhetskultur hos alle ansatte.

  • PRODUKTIVITET

   Mange utnytter ikke alt det Microsoft 365 inkluderer av verktøy for produktivitet. Derfor er vi opptatte av å hjelpe våre kunder med å ta i bruk verktøyene de allerede betaler for, og som kan øke produktivitet og lønnsomhet.

  • SAMHANDLING

   Gjennom å hjelpe med å bygge god sikkerhetskultur og levere gode sikkerhetsløsninger kan vi hjelpe kundene våre til å trygt ta i bruk samhandlingsverktøy som forenkler, forbedrer og fornyer prosesser som har vært tidkrevende eller tungvinte.

  Vil du vite mer?

  Ta kontakt for en helt uforpliktende prat og gi oss mer innsikt i din virksomhet, så vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

  Vi er 30 medarbeidere i Bits, men vår store utfordring er at vi jobber tett med 130 banker, 30-40 forsikringsselskaper og 7-8 offentlige aktører. Det å ha SharePoint og Teams i den prosessen er ekstremt effektivt.

  Eivind Gjemdal
  Daglig leder, BITS
  • Priser for 365E5 High Security

  365 E5 High Security Online

  Fra kr 1 490,- /mnd.

  Complete E5 High Security Online

  Inkludert Citrix for tilgang til terminalserver Fra kr 1 990 /mnd.

  Non-profit priser tilgjengelig på forespørsel
  Meld interesse

  Send oss e-post adressen din, så vil en av våre kunderådgiver ta kontakt med deg.

  365-PAKKER

  Er en annen pakke mer riktig for deg?

  Microsoft tilbyr flere pakker tilpasset forskjellige behov – størrelse, kompleksitet og sikkerhet er viktige forskjeller. Les mer om andre pakker her:

  • 365 Arbeidsplass

   365 Arbeidsplass er Braathes måte å levere bekymringsfri IT - all funksjonaliteten til Microsoft 365, som vi tar ansvaret for. Gjennom vår lange erfaring med å levere IT-tjenester til bedrifter vet vi hva som er viktig for deg, og hva som må til for å sørge for trygg, forutsigbar og brukervennlig IT.
  • 365 Business

   Komplett løsning som ivaretar behovene rundt produktivitet, samhandling og sikkerhet for bedrifter med inntil 300 brukere.
  • 365 E3 Security

   En komplett løsning for virksomheter med over 300 brukere, eller med spesifikke behov ut over det 365 Business Premium tilbyr.