Våre Tjenester

365 Arbeidsplass

Økt arbeidsgleden med riktige verktøy. Microsoft-lisenser med tilhørende support og tjenester. Vi hjelper deg.

 

Riktig pakke for din virksomhet

Usikker? Vi er her for deg. Det er vår jobb å svare på spørsmålene du ikke tør å stille. Det er vår jobb å ikke anta at du forstår alt vi sier. Vi er ansvarlige for at arbeidsdagen din flyter, er sikker og føles mest mulig bekymringsfri.

365
Business
1-299 ANSATTE
Komplett skybasert IT-løsning, inkludert Microsoft 365. Vi sørger for bekymringsfri IT, så fokuserer du på din kjernevirksomhet.

LES MER
365 E3
Security
300+ ANSATTE
Bekymringsfri IT også for deg som er ansvarlig for et større IT-miljø, basert på bransjeledende skytjenester fra Microsoft.

LES MER
365 E5
High Security
HØYE SIKKERHETSKRAV
Microsofts mest avanserte sikkerhetsfunksjoner, levert som fulladministrert skytjeneste. Vi er din partner på sikkerhet.

LES MER

Skap fremtidens arbeidsplass

Den moderne arbeidsplassen innebærer hyppig bruk av samhandlingsverktøy som Teams, Word, Excel og Powerpoint, samt enkel fildeling med blant annet OneDrive for Business. Med 365 Arbeidsplass får du økt produktivitet, hevet nivå på samhandlingen og høyt sikkerhetsnivå.

365

365 BUSINESS

365 Business – en komplett IT-løsning som ivaretar sikkerhet, produktivitet og samhandling for bedriften. Vi har lang erfaring med å levere brukervennlige tjenester basert på bransjeledende teknologi fra Microsoft, på en trygg, forutsigbar og brukervennlig måte.
Les mer

E3

365 E3 SECURITY

Med 365 E3 Security ivaretas sikkerhet, produktivitet og samhandling for virksomheter med mer enn 300 brukere eller med spesifikke lisensieringsbehov. Løsningen baserer seg på Microsoft 365 E3, som vi kompletterer med ekstra sikkerhetslag og proaktiv drift.
Les mer

E5

365 E5 HIGH SECURITY

365 E5 er vår mest omfattende brukerpakke, med særlig avanserte sikkerhets- og sporbarhetsfunksjoner. Tjenesten er særlig egnet for virksomheter som håndterer sensitive data eller som er underlagt særlige krav til sporbarhet og dokumentasjon. Løsningen baserer seg på Microsoft 365 E5, som vi kompletterer med ekstra sikkerhetslag og proaktiv drift.
Les mer

Copilot er her!

Den nye revolusjonen i arbeidsmetodikk er her. Møt Copilot, din nye assistent.