Skytjenester & Infrastruktur

Device Secured Network (802.1x)

Visste du at nettverket i kontorlokalet ditt kan være inngangsporten for cyberkriminelle? Dette er tjenesten som sørger for at porten aldri står åpen. Hverken i ditt trådløse nett eller det du plugger i veggen. Med Device Secured Network får du et nettverk der kun forhåndsgodkjente enheter får koble seg til. Dette gir et ekstra sikkerhetslag til hele organisasjonen.

Hold nettverket sikkert 24/7

Alle bedrifter må ha nett for å gjøre jobben sin, og nettverket er essensielt for at du skal kunne fullføre arbeidsoppgavene dine på en fornuftig måte. Utfordringen med nettverket i lokalene deres er at hvis du ikke vet hvem som er koblet på, så kan du potensielt være sårbar – hele døgnet.

Datatyveri over nettverket kan skje når som helst. Derfor er det beste du kan gjøre å sikre det med et ekstra sikkerhetslag. Det kaller vi Device Secured Network. Med denne tjenesten vil kun forhåndsgodkjente enheter og utstyr ha mulighet til å koble på nettverket ditt. Da kan du forhindre at trådløsnettet blir en inngangsport for skadelig programvare eller at uvedkommende infiserer hele nettverket ditt (bevisst eller ubevisst) ved å plugge inn en PC i veggen.

Du har antakelig passordbeskyttelse på det trådløse nettet i dag. Dessverre vet vi at slike passord ofte blir distribuert til uvedkommende eller gjester, eller at passordet blir fanget opp av såkalte nettverkssniffere. På det kablede nettet med plugg i veggen er det ikke passordbeskyttelse i dag (med mindre du har en såkalt Radius-tjeneste fra før), og en uærlig sjel eller uvitende gjest kommer rett på nett om de kobler til.

Hvordan fungerer denne tjenesten? Om en enhet kobler seg til nettet deres, det være seg trådløst eller kabel i veggen, vil de ikke automatisk få tilgang til nettverket. Enheten må nemlig være godkjent først. Godkjenning av enheter er integrert med Microsoft 365-løsningen du har fra Braathe. Dette gjør at dere kan bekymre dere mindre for hvem som er inne på nettverket deres.

Dette får du med Device Secured Network (802.1x):

  • Fast månedlig kostnad
  • Fri feilretting og fri support første 30 minutter
  • Inntil 5 enheter per bruker
  • Eget SSID for separat gjestenett
  • Bekymringsfritt nettverk

Tjenesten integreres med kundes Microsoft 365-løsning og baserer seg på automatisk sertifikathåndtering/PKI (Public Key Infrastructure) og Radius /802.x1-protokollen (Remote Authentication Dial-In User Service)

skysymbol  Se tjenestebeskrivelser og avtaleverk.

Har du allerede Network as a Service fra oss?

Da kan du få Device Secured Network (802.1x) uten oppstartskostnad

Nettverket i bedriften er som menneskers nervesystem. Meldinger kommer frem, signaler treffer på riktig sted til riktig tid og at du får gjort jobben din. For å forhindre sårbarheter er det svært viktig at du har oversikt og kontroll på hvem som kan koble seg til nettverket. Det sørger vi for.

Har du allerede Network as a Service fra oss, så husker du kanskje at vi konfigurerte nettverksboksen før du fikk den. Da sørget vi for at innstillingene skulle passe akkurat til din behov. I denne tjenesten, Device Secured Network (802.1x), gjør vi det samme, men for hele nettverket ditt.

Cyberkriminelle kan forsøke å bruke nettverket som en inngangsport til dine data. Så, mens du er på jobb eller mens kollegaene dine sover bryter de seg inn og stjeler viktig informasjon fra dere. Å ha systemer som jobber på lag er derfor essensielt for driften videre. Ekstra sikring av nettverket kan trygge nattesøvnen og bidra til å holde dine data unna uvedkommende.

Det farligste man kan gjøre er å tenke at «det skjer ikke med meg, mine data er ikke interessante for noen andre». Ingen virksomhet er for liten og ingen virksomhet er for stor. Uten tilgang på egne data, blir det vanskelig for alle virksomheter å få utført sitt oppdrag.

Vi tar oss av nettverkssikringen, så du og dine data er enda tryggere.

Produkt

Pris

Device Secured Network

Minimum 50 lisenser/brukere 150 NOK/MND/BRUKER

DSN Plattform

1000 NOK/MND
Meld interesse

Send oss e-post adressen din, så vil en av våre kunderådgiver ta kontakt med deg.