Forretningsløsninger

PDS Bookingsystem

Bookingsystem for reisearrangører og transportører. PDS er utviklet i samarbeid med erfarne reisearrangører og transportører som produserer/kjører turer for lag/foreninger/firma og enkeltpersoner.

Glem utskrifter og eposter med kjøreordrer

PDS kan benyttes uavhengig av transportmiddel. PDS gir deg full kontroll enten det gjelder ledige plasser på påmeldingsturer eller ledige kapasitet buss og sjåfør.

Elektronisk kjøreordre
Glem utskrift av kjøreordre eller sending av kjøreordre til sjåfør på e-post. Med SjåførWeb vil sjåførene kunne hente sine oppdrag på sin pc, nettbrett eller sin mobiltelefon(smarttelefon kreves). SjåførWeb er sømløst integrert med PDS. Det vil si at oppdrag som tildeles til sjåfør på kontoret umiddelbart er tilgjengelig for sjåfør og alle data som registreres av sjåfør på oppdraget vil umiddelbart oppdateres tilbake på oppdraget og være tilgjengelig på oppdraget på kontoret.

For å gjøre overgangen fra papir mykere kan sjåfør laste ned en «tradisjonell» kjøreordre og skrive ut den dersom de ønsker det for så å logge seg inn etter oppdragets slutt for å registrere inn data som tider, kilometer, bompenger, pax m.m. «Eksterne» dokumenter (f.eks spesifisert reiserute) i Pdf-format kan lastes inn på oppdraget. Sjåfør vil kunne åpne og lese disse dokumentene. Det kan legges inn kartadresser på oppmøtested og kjørerute slik at sjåfør enkelt kan se på kartet hvor kunde skal hentes og kjøres.

Timeregistrering sjåfør
TimeWeb er vår timeregistreringsmodul. Denne MÅ kombineres med SjåførWeb. Regler tilpasses hver enkelt kunde og timer beregne automatisk etter disse når sjåførene bruker SjåførWeb. I tillegg kan sjåførene selvfølgelig registrere manuelle timer så som vask av buss eller andre servicerelaterte oppgaver.

Sjåførene ser selvsagt kun sin egne timer men en administrator (lønningsansvarlig) har tilgang til “alt” og kan godkjenne / avvise timer fra sjåfør. Timegrunnlag pr. sjåfør kan genereres som pdf for punching i lønssystem. På forespørsel lager vi overføring til lønnssystem.

Web-basert oppdragsadministrasjon
WebAdm er vår web-baserte oppdragsadministrasjon. Alt som registreres her vil selvfølgelig også kunne ses i PDS-Windows og omvendt. Modulen er under stadig utvikling og ny funksjonalitet bygges stadig inn.

Forespørsel / bestilling fra web
WebOrdre er et web-basert skjema som enten kan integreres i eksisterende hjemmesider eller kjøres i egen fane som egen applikasjon. WebOrdre gjør det mulig for dine kunder/potensielle kunder å registrere bestillinger og/eller forespørsler online. Bestillinger og forespørsler registrert online lagres automatisk i din PDS for videre behandling / prising med påfølgende utsendelse av bekreftelse/tilbud. Det går automatisk en epost til kunde med innsendte bestillinger/forespørsler. I tillegg vil du bli varslet på epost når det registreres nye bestillinger/forespørsler.

Integrasjon økonomisystem
PDS har integrasjon mot de aller fleste “kjente” økonomisystemer. (Visma Business, Visma Global, Uni Økonomi, Mamut, Info-Easy, DI-systemer, 24/7, Scenario, Duett, Maritech m.fler)

Det er noe forskjell på hva som overføres til økonomisystemet basert på hvilket økonomisystem det integreres mot men i alle integrasjonene overføres inntekter og reskontro. I noen integrasjoner overføres også betalinger. Det kan også bokføres på avdeling og prosjekt. I tillegg har vi mot noen økonomisystemer ordreoverføring. Det vil si at selve faktureringen kan skje i økonomisystemet med alle funksjoner som der ligger for bl.a. purring/renteberegning og overføring til inkasso.

skysymbol  Se tjenestebeskrivelser og avtaleverk.

IT er det viktigste verktøyet i hverdagen vår. Våre valg når det kommer til IT er essensielle for vår suksess. Derfor har vi Braathe med på laget.

Hedda Molteberg Nilsen
Advokatfirmaet Molteberg Nilsen