Forretningsløsninger

WebTV

Engasjer og involver med WebTV. Med WebTV kan flere følge viktige møter. Når som helst, hvor som helst og på alle flater.

Engasjer og involver

Engasjer og involver med WebTV. Med WebTV kan flere følge viktige møter. Når som helst, hvor som helst og på alle flater.

Del opplevelsen med WebTV. Så flere kan delta i opplevelsen og få viktig informasjon fra saksbehandling, presentasjoner og møter i kommuner, fylkeskommuner, konferansesentre og bedrifter.

Med varierte formater gir det en enkel vei til en åpen offentlighet og stadig flere kommuner og bedrifter oppdager fordelene med WebTV. Her finner publikum til og med saksdokumenter og presentasjoner integrert i sendingen. WebTV kan også brukes til fjernundervisning av møter, konferanser, forelesninger og arrangementer.

På alle plattformer kan du vise livesendinger eller arkiverte videoer. Alle kan vises på mobil, nettbrett eller PC, og du kan nå ditt publikum uavhengig av hvor de befinner seg.

skysymbol  Se tjenestebeskrivelser og avtaleverk.

Produkt

Pris

WebTV

2 499 NOK

Alle priser er eks. mva.
Meld interesse

Send oss e-post adressen din, så vil en av våre kunderådgiver ta kontakt med deg.

Et innovativt utdanningsbygg nærmest uten sidestykke innen klima og miljø. Norges første plusshusskole – som genererer mer energi enn den forbruker. Fremtidens plusshus krever svært fremtidsrettede IT-løsninger.

Morten Oddvik
Horten Videregående skole - Plusskolen