– I en puggesesjon ble jeg mer nysgjerrig på Power Platform og så plutselig mange, for meg, nye sammenhenger. Jeg har nå enda større forståelse for hvordan applikasjonene kan jobbe sammen, og hvordan vi kan sette de opp slik at de virkelig bidrar til å gjøre arbeidshverdagen effektiv og mer dynamisk. Av egen interesse satt hun derfor inn et ekstra gir på ettermiddagene for å ta flere eksamener, og i løpet av to uker leste hun seg opp og bestod hele fem eksamener. Sertifiseringene hun har bestått i høst er:

  • Power Platform App Maker Associate
  • Power Platform Fundamentals
  • Dynamics 365 Fundamentals
  • Azure Fundamentals
  • Microsoft 365 Fundamentals

Anna begynte å jobbe hos oss i 2001 som webutvikler, og er en av dem som har vært lengst ansatt i selskapet. Før hun begynte i Braathe Gruppen drev hun, sammen med noen venner, et kommunikasjonsbyrå i Ski. Når det eventyret nærmet seg slutten ønsket hun å finne en arbeidplass nærmere hjemstedet, Moss. Hennes store interesse for IT og teknologi gjorde at hun rettet blikket mot nettopp Braathe Gruppen. Etter over 15 år som systemutvikler, er hun i dag prosjektleder for markedsavdelingen.

Det har vært svært spennende å få være med på reisen fra 10-15 ansatte til i dag, hvor vi er nesten 200 kollegaer og en av Norges ledende IT-bedrifter.
Anna Såheim, Prosjektleder marked
Braathe

Hun forteller videre at Braathe Gruppen er en bred bedrift som kan ses på som en totalleverandør innenfor IT. Dermed har hun kunnet utvikle seg bredt innen IT og teknologi. Hun har vært innom flere stillinger internt, men er veldig fornøyd med å i dag være en del av markedsteamet som prosjektleder, da hun også får muligheten til å jobbe med noe utvikling for kunder.