BLOGG
 / 14 hektiske dager – 5 beståtte sertifiseringer

14 hektiske dager – 5 beståtte sertifiseringer

Tidligere i år besluttet vi å gjøre et internt kompetanseløft i form av å sertifisere 130 ansatte. 2020 har satt fart på IT-teknologien og ført flere bedrifter i en ny og mer moderne retning. Det er derfor viktig at våre kollegaer kan gi de beste rådene til våre kunder. Anna Såheim er blant dem som har gjennomført sertifiseringer denne høsten. Målet var å bestå Microsoft-sertifiseringene MS-900: Microsoft 365 Fundamentals og AZ-900: Azure Fundamentals, men stor interesse for IT-teknologi kombinert med pirret nysgjerrighet for ny kunnskap, fikk henne til å gjennomføre hele 5 sertifiseringer – og det på rekordfart!

“I en puggesesjon ble jeg mer nysgjerrig på Power Platform og så plutselig mange, for meg, nye sammenhenger. Jeg har nå enda større forståelse for hvordan applikasjonene kan jobbe sammen, og hvordan vi kan sette de opp slik at de virkelig bidrar til å gjøre arbeidshverdagen effektiv og mer dynamisk.”

Les om kompetanseløftet her.

Under forberedelsene til en av de første eksamenene innså hun at det ville være svært relevant for arbeidet i markedsteamet her hos Braathe Gruppen om hun siktet seg inn på sertifiseringen Dynamics 365 Marketing Functional Consultant Associate. For å komme dit må man ha bestått en rekke sertifiseringer. Av egen interesse satt hun derfor inn et ekstra gir på ettermiddagene for å ta flere eksamener, og i løpet av to uker leste hun seg opp og bestod hele fem eksamener. Sertifiseringene hun har bestått i høst er:

  • Power Platform App Maker Associate
  • Power Platform Fundamentals
  • Dynamics 365 Fundamentals
  • Azure Fundamentals
  • Microsoft 365 Fundamentals

Anna begynte å jobbe hos oss i 2001 som webutvikler, og er en av dem som har vært lengst ansatt i selskapet. Før hun begynte i Braathe Gruppen drev hun, sammen med noen venner, et kommunikasjonsbyrå i Ski. Når det eventyret nærmet seg slutten ønsket hun å finne en arbeidplass nærmere hjemstedet, Moss. Hennes store interesse for IT og data gjorde at hun rettet blikket mot nettopp Braathe Gruppen. I dag jobber hun som prosjektleder for markedsavdelingen.

“Det har vært svært spennende å få være med på reisen fra 10-15 ansatte til i dag, hvor vi er nesten 200 kollegaer og en av Norges ledende IT-bedrifter.” forteller hun med et smil.

Hun forteller videre at Braathe Gruppen er en bred bedrift som kan ses på som en bransjeleverandør. Dermed har hun kunnet utvikle seg bredt innen IT og teknologi. Hun har vært innom flere stillinger internt, men er veldig fornøyd med å i dag være en del av markedsteamet som prosjektleder, da hun også får muligheten til å jobbe med noe utvikling for kunder.

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.