Hvorfor Lenovo?

Å ha de rette verktøyene er alfa og omega. Det er vi alle enige om. Lenovo er en merkevare som har eksistert i en rekke år, og de har rukket å utvikle produkter som har vært elsket lenge. Thinkpad-serien deres er som er skapt for den norske arbeidsplassen. I flere tiår har denne serien vært det foretrukne valget uansett hvilken jobb som skal gjøres. Det er fordi PC-ene leverer både på produktivitet, kapasitet og ytelse. I denne artikkelen skal vi se på hvorfor Lenovo ThinkPad-laptopper er så gode for jobben, uansett om du er en bedriftsleder, en kreativ person eller en IT-spesialist.

Vi forstår at folk har ulike behov, og derfor tilbyr vi ThinkPad-serien i mange forskjellige modeller. Fra tradisjonelle laptoper til 2-i-1-modeller og ultratynne varianter, så finner du garantert en ThinkPad som passer akkurat for måten du jobber på og det du liker. Dette gjør ThinkPad til et allsidig valg uansett behov og budsjett.

1. Slitesterke verktøy

En av de mest imponerende tingene med Lenovo ThinkPad-laptoper er hvor slitesterke de er. Disse PC-ene er bygd for å tåle en skikkelig tøff dag på jobben. Det karakteristiske svarte, robuste designet er ikke så ille å se på heller. ThinkPad-laptoper blir testet aktivt for holdbarhet, så de tåler fall, støt og ekstreme temperaturer uten problemer. Du kan stole på at ThinkPaden din vil være pålitelig, selv under tøffe forhold, og derfor redusere risikoen for uforutsette kostnader knyttet til ting som reparasjon eller utskifting av maskinvare.

2. Fantastisk tastatur

ThinkPad-laptoper er kjent for sitt behagelige tastatur. Tastene er godt plassert, føles solide og tåler hvis du må fyre av noen mailer som krever litt ekstra av deg. Skriver du mye? Da vil tastene føles behagelige, og alt fra rapporter til koding kjennes lekende lett for fingertuppene.

3. Kraftig yteevne

Lenovo ThinkPad-laptoper har kraftige prosessorer, mye minne og rask lagringsplass med SSD. Dette gjør de til supre arbeidshester for både multitasking og krevende oppgaver. Enten du kjører komplekse beregninger, redigerer video i høy oppløsning eller jobber med store datamengder, så sørger ThinkPad for at du får jobben gjort uten å hakke eller stoppe opp. En fin bonus er at Lenovo har flere skjermalternativer, så om du drømmer om Full HD, 4K eller OLED-skjerm, så får du tak i det. Skjermene leverer på et høyt nivå med flotte farger, skarpe detaljer og gode visningsvinkler. Derfor vil bilderedigering, grafikk eller bare et Teams-møte være en flott visuell opplevelse.

4. Batteri som varer

Lang batteritid er viktig når du er en som stadig er på farten. ThinkPad-laptoper er laget for å vare lenge på en lading, slik at du kan jobbe i timevis uten å hele tiden lete etter en stikkontakt. Dette er spesielt kjekt når du er på lange flyturer, i møter eller jobber fra avsidesliggende steder.

5. Sikkerhetsfunksjoner

Vi vet at du vet at sikkerhet er viktig, men vi nevner det igjen. Siden en sårbarhet kan senke en hel bedrift er det ekstra viktig at du velger utstyr som hjelper deg. ThinkPad-laptoper har noen solide sikkerhetsfunksjoner. De har fingeravtrykkslesere, ansiktsgjenkjenning med infrarøde kameraer, og maskinvarebasert kryptering for å beskytte de mest følsomme dataene dine.

Å eie er ikke alltid den beste løsningen

Å eie er ikke alltid den beste løsningen nemlig. En PC-en er litt som en bil. Hvis du eier den, så vet du at her vil det dukke opp service, EU-kontroll og sikkert noen overraskelser. Du drømmer om å ha en bil som du kan bruke til den passerer en million kilometer, men det blir med drømmene.

Bil koster mye penger, og det gjør også en PC. En PC av høy kvalitet, med et godt design, en prosessor som tåler mye og som har nok lagringsplass koster penger. Derfor er det litt surt at du i år igjen må kjøpe nye PC-er til sommervikarene. Eller kanskje dere sitter med et midlertidig prosjekt som krever én type PC, men som ikke skal brukes utenfor dette prosjektet?

For hva er egentlig poenget med at du skal betale for utstyr du ikke trenger når et krevende prosjekt er fullført? Hvis vi ser på den praktiske siden av det, så koster det både penger, tid og krefter hver gang slike innkjøp skal gjøres. Ikke er det et nødvendig tall å ha i klimaregnskapet heller. Vi vil jo alle ha utstyr som kan leve ut sin fulle levetid, og deretter investere i nytt. Å leie fremfor å eie er løsningen vår for denne utfordringen. Den løser mange små problemer OG sparer bedrifter for mye tid.

Spar tid ved å leie fremfor å eie. Med Device as a Service og Lenovo i spissen kan du:

  • Si opp straks du ikke har behov for utstyret lengre.
  • Levere utstyret tilbake akkurat som det er.
  • Leie den spesifikke modellen du trenger i de arbeidsoppgavene eller til det prosjektet dere jobber med. Hvorfor drive med dyre engangsinvesteringer når du ikke har bruk for utstyret hele året?
  • Spare dyrebar tid. Håndtering av bedriftens PC-er kan stjele mye tid fra IT-avdelingen eller deg som sitter med det hver uke. Det er tid som mange heller vil bruke på drift, utvikling og innovasjon enn i anbudsprosesser og møter med PC-leverandører.
  • Være trygg på at vi selvfølgelig sørger for trygg og sikker sletting av alle data.
  • Spare penger ved å unngå feilkjøp eller tunge engangsinvesteringer (som ikke krever avskrivinger).
  • Få en fast månedspris per bruker, uten bindingstid.
  • Gi PC-ene et lengre liv. Siden dere kan levere tilbake PC-ene dere er ferdige med, så kan vi sørge for at de får enda lengre levetid. Sammen med gode samarbeidspartnere renser vi utstyret for data, tilbakestiller det til fabrikkinnstillinger, rengjør og pakker det inn slik at enda en bedrift eller organisasjon kan få glede av den.

Lykke til med jakten på det beste utstyret. Vi håper denne artikkelen gjorde deg noe klokere!