Årets Lenovo Ambassadør 2021
Det ble stor jubel i går da vår helt egne Jørn Richter ble kåret til årets Lenovo Ambassadør 2021. Det er ingen som fortjener den utmerkingen mer. Jørn, som har jobbet hos oss siden 2014 er et fyrverkeri av en mann.

Årets Lenovo Ambassadør-kåringen henger høyt. Prisen er en bekreftelse på at du er unik i din måte å presentere Lenovo på i møte med kunder og interessenter. Du er en som alltid finner nye måter å jobbe på, som henger med i tiden og teknologien, som utfordrer Lenovo som leverandør og som alltid er klar for å teste nye måter å selge produktene på.

To drømmer i oppfyllelse
To drømmer gikk i oppfyllelse i går. Og den ene stoppet Jørn fra å delta på festen. Derfor fikk han ikke med seg at han vant ambassadør-prisen før meldingene begynte å renne inn med gratulasjoner. – Jeg ble så overrasket. Den her så jeg ikke komme. Og ekstra spesielt at det skjedde i går, forteller han selv dagen derpå.

Fordi gårsdagen var allerede spesiell. Jørn har siden barndommen hatt en drøm om å redde liv. Derfor har et av hans mål vært å bidra i humanitærorganisasjonen Redningsselskapet (RS). For ikke lenge siden ble han valgt inn i styret for RS FL, og i går var hans aller første møte som styremedlem.

Gårsdagen var allerede skikkelig bra. Og da jeg fikk vite at jeg var kåret til det jeg vil kalle Norges kuleste pris, da var det grunn til å juble.
Jørn Richter, Senior kunderådgiver
Braathe

Han gleder seg til å sette prisen på hylla, og vi gleder oss med ham. Gratulerer igjen, Jørn. Vi er så stolte av deg, og så heldige som har deg i Braathe.

LenovoWorld 2022
Lenovo arrangerer LenovoWorld hvert år, og det var her de avslørte at Jørn vant. Samlingen er for Lenovos mange partnere. For oss er de en av våre desidert viktigste partnere, og vi kan nesten si at de er en del av DNAet vårt her i Braathe. Takket være dem kan vi jakte en bekymringsfri IT-hverdag for kundene våre gjennom godt utstyr.

Også partnere kan få utmerkelser, og derfor var det veldig hyggelig å bli nominert til to priser, nemlig Årets Partner og Årets Lenovo 360 Partner. Vi kom til finalen, og selv om vi ikke nådde helt opp er vi svært fornøyde. Dette viser at Lenovo anerkjenner jobben vi gjør, og at folka våre både tenker og gjør riktig. Det skal vi bare gjøre mer av fremover.

Selv om vi som selskap ikke nådde helt opp, så ble det både fysisk og digital jubel da det ble avslørt at vår dyktige Jørn Richter fikk tittelen årets Lenovo Ambassadør 2021. Det er takket være hardt arbeid og en fantastisk innsats fra Jørn gjennom hele pandemien.