VI TILBYR / IT-løsninger
 / Device as a Service
Enkelt. Forutsigbart. Skalerbart.

Device as a Service

Den fleksible løsningen for bedrifter som ikke ønsker å eie sine egne PC-er. Helt uten bindingstid.

Håndtering av bedriftens PC-er kan stjele mye tid fra IT-avdelingen. Tid som mange heller vil bruke på drift, utvikling og innovasjon enn i anbudsprosesser og møter med PC-leverandører. Med «Device as a Service» fra Braathe Gruppen leveres PC-ene som en tjeneste med fast månedspris per bruker, uten bindingstid.

Dette gir forutsigbare kostnader, og fleksibilitet med tanke på skalering ved bemannings- eller behovsendringer. Det er gunstig for bedrifter som trenger flere PC-er i en periode, for eksempel i forbindelse med prosjekter eller sesongbemanning. «Device as a Service» kan også være en løsning for brukere som har behov som ikke dekkes av standard-PC-en som bedriften allerede eier. Det kan være en bruker som trenger en PC for å håndtere tyngre arbeidsoppgaver, som da kan få en kraftigere PC levert fra Braathe Gruppen på månedsbasis uten å påføre bedriften en ekstra engangsinvestering.

«Device as a Service» kombineres med andre tjenester fra Braathe Gruppen, som for eksempel «Skrivebord i skyen» eller «BRA 365 arbeidsplass». Da har bedriften en komplett løsning der alt håndteres av Braathe Gruppen — forutsigbart og enkelt.

Vi tilbyr flere ulike PC-er, stasjonære og bærbare, og kan også levere dockingstasjoner og skjermer. Når du ikke lenger har behov for tjenesten leveres utstyret tilbake, og vi sørger selvfølgelig for trygg og sikker sletting av alle data.

Se modellene og priser her

>> Våre tjenestebeskrivelser
La oss hjelpe deg opp i skyen

« Våre kontorer ble ranet i vinter. men takket være PC som en tjeneste var vi i virksomhet igjen allerede før lunsj påfølgende arbeidsdag. »


Administrasjonssjef
hos kunde av Braathe Gruppen