“Denne partneren har satset lenge på å levere solide og avanserte tjenester til kunder via skyen. Når Cisco lanserte CMSP Express programmet i fjor, var denne partneren først ute med å søke om å få denne spesialiseringen. De har levert gode resultater basert på dette programmet, noe som gir de alle muligheter til å fortsette å vokse med denne satsingen.”

Atle Egeberg, som er virtual partner account manager i Cisco, kunne fortelle at vi har utmerket oss med tjenesten vår BRA nettverk, som er bygd på Cisco Meraki. Som dommerne skrev i begrunnelsen var vi den første norske partnerbedriften som tok spesialiseringen CMSP Express. Egeberg la også til at vi var blant topp 10 i verden til å signere opp til dette programmet. Vi har tydelig vist at vi har en interesse for Cisco og deres løsninger, og ønsker et godt samarbeid med dem.

Denne statusen kan bety mye for videre samarbeid. Braathe kan bruke det som et kvalitetsstempel, noe som kan være betryggende for kunder. Statusen kan gjøre at vår forretning kan vokse og videreutvikles, og jeg tror at enda flere priser kan oppnås med tiden,

forteller Egeberg med et smil.


Vinnerne i alle kategoriene

Videre forteller han at vi er en spennende partner å jobbe med fordi vi har et så høyt fokus på Cisco.
“Måten dere går til markedet på gjør det enkelt for sluttbruker. Våre systemer kan virke innviklet – kunden trenger et nettverk som bare fungerer. Bekymringsfri IT er enkelt og bra for kunder i Norge, fortsetter Egeberg.

“Å bli kåret til Cloud Partner of the year av Cisco er virkelig en tillitserklæring, som underbygger visjonen vår om å levere en bekymringsfri IT-hverdag. Denne er vi stolt av”, sier Anders M Pedersen, markedssjef i Braathe Gruppen.