Du sparer tid 

Du sparer tid med 365 Arbeidsplass, det er fordi tjenesten er fulladministrert. Men hva betyr det egentlig? Det betyr at du ikke trenger å tenke på å sette masse tekniske greier opp og ei heller fikse lisenser. I 365 Arbeidsplass ordner vi vedlikeholdet, oppsettet og backupen din. 

Som selskap er vi opptatt av at IT skal være bekymringsfritt og enkelt. Det innebærer også at hvis man støter på store og små problemer, da skal løsningen være en kort telefonsamtale unna. I 365 Arbeidsplass har du fri support inkludert. Vårt supportteam, som vi mener er markedets beste, er alltid klar for å hjelpe deg. Da slipper du å leke tekniker!

Du sparer penger 

365 Arbeidsplass er en av våre mange tjenester som er skalerbare. Det er fordi vi har sett at mange bedrifter og sektorer kan oppleve raske endringer. Derfor er en enkel opp-og nedskalering viktig. 

Hvis du har satt opp denne tjenesten med oss kan vi skalere opp og ned ved få tastetrykk. På den måten vil det aldri være et problem å få nye ansatte i gang eller skru ned når sesongarbeiderne er ferdige hos deg. Du betaler en månedspris per bruker. 

Har bedriften din behov for fleksibilitet på flere punkter i IT-hverdagen? Da er kanskje Device as a Service-tjenesten vår for deg. Der kan du leie utstyret du trenger og kvitte deg med det så fort behovet er borte. Kun 1 måned oppsigelsestid. 

Du gjør bedriften din sikrere 

Med 365 Arbeidsplass gjør du bedriften din sikrere, og da mener vi ikke med noen fancy hengelåser. Det er store prosenter på hvor mange som blir scammet via jobbmailen. Et sikrere oppsett fra oss kan forebygge det. Microsoft Office er en fantastisk leverandør, og ved å bruke vårt sikkerhetsoppsett samt trene dine ansatte i å bruke det vil du se at dere er mye mer rustet mot digitale angrep. 

Digital sikkerhet er på agendaen til mange om dagen, og det er ikke uten grunn. Vi anbefaler å velge tjenester som gjør sikkerheten din mer bekymringsfri.  Gode verktøy for samhandling og kommunikasjon vil ta deg langt innenfor sikkerhet. 

Andre fordeler med 365 Arbeidsplass: 

  • Legg til rette for økt arbeidsglede med riktige verktøy. 
  • Sikre mer fleksibilitet til arbeidsplass og arbeidslokasjon. 
  • Dine ansatte kan ha følgende applikasjoner på hele 5 enheter: Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, OneNote. 
  • Du får en ting mindre å tenke på. 

Gi oss en lyd hvis du er nysgjerrig på en mer bekymringsfri IT-hverdag!