Med Azure Information Protection, kan du løfte bevisstheten rundt grad av sensitivitet – og øke sikkerheten på e-post og dokumenter ved å klassifisere disse i forskjellige nivåer. Både internt og eksternt. Tre gode argumenter for å ta i bruk Azure Information Protection:

  1. Klassifiser dataene dine basert på følsomhet
    Konfigurer policyer for å klassifisere, markere og beskytte data basert på deres følsomhet. Klassifisering med Azure Information Protection er helautomatisk, drevet av brukere eller basert på anbefaling.
  2. Beskytt dataene dine til enhver tid
    Legg til klassifisering og beskyttelsesinformasjon for vedvarende beskyttelse som følger dataene og som sikrer at de forblir beskyttet uansett hvor de lagres eller hvem de deles med.
  3. Tilfør synlighet og kontroll
    Spor aktiviteter på delte data og tilbakekall tilgang hvis nødvendig. IT-teamet ditt kan bruke kraftig logging og rapportering for å overvåke, analysere og kontrollere data.

Tjenesten er inkludert i alle våre nye nettskypakker og i utvalgte varianter av Microsoft 365-lisenser. Er du usikker på om du har tilgang på tjenesten, ta kontakt med din kunderådgiver. Vi aktiverer standard funksjonalitet på våre nettskypakker som har støtte for dette. Det er også mulig å utvide i flere aspekter av sikkerhet, egne merkelapper med mer. Hvis du ikke har tilgang kan det hende du har en pakke som ikke støtter dette – eller at du må kontakte support for å få det aktivert.

Klikk på lenken for å se en steg-for-steg guide om hvordan du merker dokumentene.

Kilder: Mørketallsundersøkelsen 2020, Næringslivets sikkerhetsråd