Hils på boksen

For det første, hva er boksen? Boksen er den dingsen du får tilsendt fra oss hvis du har bestilt nettverk. Boksen er i et enkelt design som passer inn på de fleste arbeidsplasser. I tillegg til at den byr på veldig mye mer. Det kommer vi til. Det viktigste er ikke boksens design. Det er innholdet.

Network as a Service, som er en av våre grønne tjenester, er innholdet i boksen. Det er altså en nettverksboks. Den inneholder fart, stabilitet, lite nedetid, høyere sikkerhet og mye mer. Vi skal åpne boksen og titte inn veldig snart. Men først, hva betyr egentlig nettverk i din hverdag?

Nettverksdrift – hva betyr det for deg?

Nettverket ditt, eller wifien som vi sier på godt norsk, er jo ikke noe som engasjerer så mange. Med mindre det forsvinner. Da blir det god fyr i både hjemmet og på jobb. I jobbsammenheng kaller vi det nedetid. Vet du hva det koster for en gjennomsnittlig bedrift å ha nedetid? Mye. Vil du ha et nøyaktig tall? 43. 700 kr koster det hvert minutt det streiker. Det er store tap for hvem som helst.

Derfor har vi jobbet frem boksen vår sammen med Cisco, som er en av våre viktigste partnere. Boksen skal både bidra til en mer bekymringsfri IT-hverdag og da hører minimalt med nedetid med i pakka. Vi vil forhindre mest mulig av det som kan koste deg noe ekstra.

Hils på noen som har valgt tjenesten før deg

Svensson Nøkleby er et advokatfirma i vekst, og vi har som mål å bli best. Vi skal være et moderne firma med robuste løsninger for bekymringsfri nettverksdrift, og her har Braathe vært en viktig bidragsyter. Hadde vi fortsatt med flere uavhengige leverandører av nettverksløsninger, IT-utstyr, vedlikehold og drift, kunne vi ikke vært like trygge på at vi til enhver tid har de løsningene som er best for oss. Mest sannsynlig ville vi tapt mye på grunn av nedetid og lavere produktivitet blant firmaets advokater.
Linda Marie Tanum
Administrasjonssjef i Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS

Boksen, som vi er så glad i, kan du bli enda bedre kjent med her!

La oss titte inn i boksen

En nettverksboks er bygd opp av mye mange ikke forstår, men heldigvis trenger man ikke alltid å forstå det heller. Akkurat som med vår Device as a Service-tjeneste blir boksen vår satt opp hos oss, tilpasset dine behov. Hvordan den blir satt opp avhenger blant annet av hvilken grad av sikkerhet du ønsker og hvor strenge vilkår det skal være for å koble seg på. Sikkerhet skal sitte i forsete når vi jobber med nettverk. I tillegg avgjør du hvordan vi skal beskytte filene dine.

På egenhånd gjør boksen jobben 24/7, hele året. Den holder nettverket ditt oppe og sikrer at du kan jobbe bekymringsfritt dag ut og dag inn. Ikke fører den timer heller, så regnskapet holder seg grønt og fint.

Hvordan funker den?

Boksen vår er en tjeneste som skal være “plug and play”. Altså, pakk den ut, plugg den i og glem den! Den skal altså fungere fint for både store og små, IT-folk og alle andre vanlige dødelige. Du skal ikke behøve å jobbe hardt for at nettverket ditt skal være velfungerende, syns vi.

Det som også er så greit, er hvis bedriften din vokser. Noe vi håper skjer. Så kan du bare bestille en større boks. Er ikke det greit? Og hvis du kjenner at du ikke har behov for boksen lenger – ja, da er det bare å si ifra.

Vi har satt sammen vår helt egne E-bok om dette temaet. Er du gira på å lese mer om Network as a Service?

Ble du nysgjerrig på boksen? Ikke nøl med å kontakte oss! Vi tilbyr gratis gjennomgang for å kartlegge dine behov innen nettverksdrift.