Å eie er ikke alltid den beste løsningen

Å eie PC-en er litt som å eie en bil. Du vet at her vil det dukke opp service, EU-kontroll og sikkert noen overraskelser. Du drømmer om å ha en bil som du kan bruke til den passerer en million kilometer, men det blir med drømmene.

Bil koster mye penger, og det gjør også en PC. En PC av høy kvalitet, med et godt design, en prosessor som tåler mye og som har nok lagringsplass koster penger. Derfor er det litt surt at du i år igjen må kjøpe nye PC-er til sommervikarene. Eller kanskje dere sitter med et midlertidig prosjekt som krever én type PC, men som ikke skal brukes utenfor dette prosjektet?

For hva er egentlig poenget med at du skal betale for utstyr du ikke trenger når et krevende prosjekt er fullført? Hvis vi ser på den praktiske siden av det, så koster det både penger, tid og krefter hver gang slike innkjøp skal gjøres. Ikke er det et nødvendig tall å ha i klimaregnskapet heller. Vi vil jo alle ha utstyr som kan leve ut sin fulle levetid, og deretter investere i nytt. Å leie fremfor å eie er løsningen vår for denne utfordringen. Vi erfarer at den løser mange små problemer OG sparer bedrifter for mye tid.

– Vi opplever Device as a Service som en problemfri løsning. Tjenesten er fleksibel, forutsigbar og akkurat det vi trenger i en digital hverdag, fortalte Linda Marie Tanum som er Administrasjonssjef i Svensson Nøkleby. De har også testet vår nettverksløsning som er bygd på samme konsept. Ble du litt nysgjerrig nå, så les om advokaters behov for nettverk her.

Hvorfor leie fremfor å eie?

Vi har flere grunner – og de finner du straks under her, men en grunn vi vil legge ekstra stor vekt på er: TID. De fleste av oss, med mindre de har funnet “the holy grail” akkurat som Indiana Jones, har begrenset med tid. 7,5 time er det vi alle anser som en vanlig arbeidsdag og da skal ting bare funke. Det mener vi også.

Tiden din er verdifull på jobb. For at dere skal kunne drifte på en god måte og ha tid til å følge opp arbeidsoppgaver samtidig som dere kan ta sommerferie med god samvittighet, må det være minst mulig utstyrstrøbbel. Trøbbel er jo oppskriften på dårlig sommerstemning. Ei heller har selvutnevnte IT-ansvarlige eller IT-avdelinger tid til å hjelpe til enhver tid. Derfor kan det raskt lønne seg å la eksperter ta seg av det de er gode på slik at du kan bruke arbeidstiden på det du egentlig skal. Innovasjon, fremdrift, oppfølging og mye mer. Det vil vi at du skal ha god tid til.

Spar tid ved å leie fremfor å eie. Med Device as a Service og Lenovo i spissen kan du:

  • Si opp straks du ikke har behov for utstyret lengre.
  • Levere utstyret tilbake akkurat som det er.
  • Leie den spesifikke modellen du trenger i de arbeidsoppgavene eller til det prosjektet dere jobber med. Hvorfor drive med dyre engangsinvesteringer når du ikke har bruk for utstyret hele året?
  • Spare dyrebar tid. Håndtering av bedriftens PC-er kan stjele mye tid fra IT-avdelingen eller deg som sitter med det hver uke. Det er tid som mange heller vil bruke på drift, utvikling og innovasjon enn i anbudsprosesser og møter med PC-leverandører.
  • Være trygg på at vi selvfølgelig sørger for trygg og sikker sletting av alle data.
  • Spare penger ved å unngå feilkjøp eller tunge engangsinvesteringer (som ikke krever avskrivinger).
  • Få en fast månedspris per bruker, uten bindingstid.
  • Gi PC-ene et lengre liv. Siden dere kan levere tilbake PC-ene dere er ferdige med, så kan vi sørge for at de får enda lengre levetid. Sammen med gode samarbeidspartnere renser vi utstyret for data, tilbakestiller det til fabrikkinnstillinger, rengjør og pakker det inn slik at enda en bedrift eller organisasjon kan få glede av den.

Vi er opptatt av ansvarlig forbruk og produksjon

Å bytte PC-en, headsettet eller skjermene hvert år er ikke nødvendig. Det er viktig for oss at vi bidrar til et samfunn som tar vare på tingene vi produserer og gir dem et lengre liv. Det kan du også bidra til gjennom Device as a Service-tjenesten.

Vi tilbyr, gjennom tredjepart, effektiv, økonomisk og bærekraftig håndtering av all slags IT-utstyr. Det har vi gjort i snart 10 år. Slik har vi hjulpet til å forlenge livssyklusen av IT-produkter, bidratt til miljøvennlig gjenbruk, reduksjon og resirkulering av EE-avfall. Det er vi skikkelig stolte av – og det kommer vi bare til å fortsette med.

Håper du fikk litt innsikt i forskjellen på eie og leie. Vi har drevet med dette i flere år og har flere kunderådgivere som bidrar med å avdekke både antall, behov for type utstyr og mye mer hver eneste dag. Det gjør at du slipper utallige timer på alt fra prisjakt til å lese spesifikasjoner på utstyret du vurderer. Hvis du vil snakke med oss, så ta kontakt på Device as a Service!