Førsteklasses teknologi

Å få tilgang til førsteklasses teknologi som en ung og lovende bedrift er ikke alltid like lett. Selv om du trenger verktøy som spiller deg god, så krever det gjerne store investeringer som du ikke har muligheten til gjøre. Derfor har vi tjenesten Device as a Service. Vi mener nemlig at du kan eie det som stiger i verdi og leie det som synker i verdi.

Derfor leverer vi førsteklasses teknologi til en lav og forutsigbar månedlig kostnad. Uansett om du er en bedrift på 10 eller 100 mennesker, så skal det bare funke. Vår første anbefaling til bedrifter som ønsker å leie utstyr er Lenovo Thinkpad-serien. Det er det veldig mange grunner til så la oss derfor vise deg noen av dem, men først litt mer om Device as a Service.

Forutsigbarhet med Device as a Service

For småbedrifter er god oversikt over kostnader avgjørende. Det kan være utfordrende å forutse kostnadene som kan dukke opp knyttet til teknisk utstyr, spesielt når maskinvare plutselig kan kreve kostbare reparasjoner. Vår DaaS-tjeneste (Device as a Service) tilbyr en løsning på dette problemet fordi vi gir deg tilgang til det nyeste utstyret uten at du må måtte betale store summer på en gang. Istedenfor betaler du en fast månedlig sum som dekker både maskinvare, vedlikehold og support. Dette gir deg forutsigbarhet hver gang du skal skrive budsjettet eller se på kostnadene for det neste året.

Fleksibilitet og skalering

En av fordelene med Device as a Service er at du har fleksibilitet til å tilpasse tjenesten etter bedriftens behov. Enten du trenger 10 eller 50 laptoper, kan du skalere opp eller ned etter behov uten å måtte ta de store kostnadene ved å erstatte eller kjøpe nye enheter. Dette er spesielt nyttig for bedrifter i vekst som ønsker å tilpasse seg endringer i arbeidsstyrken eller behov fortløpende.

Vi anbefaler Lenovo ThinkPad

Når det kommer til bærbare datamaskiner og hva du skal velge av utstyr, så er Lenovo ThinkPad-serien en sikker vinner hos oss. Serien er kjent for sin enestående kvalitet og pålitelighet. Disse PC-ene er bygget for å vare. Takket være det robuste designet og komponenter av svært høy kvalitet er det også PC-er med lang levetid. For deg er det sikkert ekstra viktig at du vet hva du får, og at utstyret tåler din daglige bruk. Det gjør Thinkpad-serien.

Støtte og vedlikehold inkludert av oss

Når du velger Device as a Service med Lenovo ThinkPad, inkluderer tjenesten også support og vedlikehold. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for tekniske problemer eller reparasjoner. Hvis en enhet går i stykker eller trenger service, blir det raskt håndtert av folka våre. Dette gjør at du slipper unna alt av nedetiden og gir deg trygghet i at teknologien din alltid er i god stand.

Sikkerhet og oppdateringer

Sikkerhet er en topp prioritet for oss, spesielt med tanke på økningen i antall truslene vi ser mot små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Med Device as a Service og Lenovo ThinkPad kan du dra nytte av regelmessige sikkerhetsoppdateringer og vi kan hjelpe deg tette eventuelle sikkerhetshull som skulle dukke opp. Det hjelper deg med å holde enhetene dine og dataene dine trygge.

En helhetlig løsning for bedrifter som din

Å kombinere Device as a Service med Lenovo Thinkpad-serien gjør at du får en helhetlig løsning i mange år fremover. Ikke trenger du bekymre deg for kjipe overraskelser økonomisk eller teknisk, og ingen av verken du eller kollegaene dine trenger å leke IT-ansvarlig hvis noe ikke funker.

Du får tilgang til førsteklasses teknologi, forutsigbare månedlige kostnader, støtte og vedlikehold, samt den påliteligheten og kvaliteten som Lenovo ThinkPad er kjent for. Dette gir deg tid og ressurser til å fokusere på det som virkelig betyr noe – å bygge din bedrift og gjøre det du er best på!