Managed Office 365 Online

Managed Office 365

En fulladministrert Office 365-tjeneste. Vi tar hånd om oppsett, vedlikehold og backup. Du har tilgang på fri brukersupport.

Ikke alle bedrifter har kapasitet eller kompetanse til å ta seg av oppsett, drift og administrasjon av medarbeidernes Office-programmer. Med Managed Office 365 fra Braathe Gruppen kan IT-ansvarlig bruke tiden sin på andre ting enn å svare på spørsmål om Outlook, Excel og lagring og deling av Office-dokumenter.

Managed Office 365 fra Braathe Gruppen betyr at du får en fullt drevet løsning hvor vi tar oss av alt som har med Office 365 å gjøre. Vi tar oss av både oppsett, vedlikehold og backup, slik at du alltid er oppdatert og sikker. Ikke minst tar vi oss også av brukerstøtten. Medarbeiderne får raskt hjelp til alt fra e-post til å utnytte de avanserte mulighetene for dokumentdeling og samhandlingsfunksjonene i Microsofts skytjenester.

Managed Office 365 bygger på Microsoft Office 365 Business Premium, med lokal installasjon av Office på inntil fem PC-er eller Mac-er. Da har du også en e-postboks med 50 GB lagringsplass og 1 TB til fillagring og fildeling.

Vi tilbyr også en variant som vi kaller Managed Office 365 Online, som bygger på Office 365 Business Essentials med web-baserte versjoner av Office-pakken og lagring i Microsofts nettsky.

Begge tjenestene er månedsbaserte abonnementer og har 25 GB backup av Exchange Online e-postbokser, Sharepoint Online og OneDrive.

>> Våre tjenestebeskrivelser
PRODUKT
PRIS
Managed Office 365 Online
95 NOK/MND
Managed Office 365
250 NOK/MND
Alle priser er eks. mva.
La oss hjelpe deg opp i skyen