Vi har i to runder vunnet anbud og levert Microsoft lisensavtaler med all oppfølging og forvaltning av avtalene. Geir-Tore Klæbo, IT-sjef i Rana kommune, forteller at de setter pris på den gode oppfølgingen de har fått fra Braathe Gruppen sine rådgivere.

Vi stoler helt og fullt på Braathe Gruppen sin rådgivning – vi gir tillit til dere og håper på det samme tilbake.

Klæbo forteller at lisensrådgiverne som jobber med Rana kommune alltid viser profesjonalitet og er veldig dyktig på sitt fagfelt.

-Vi måtte utvide eksisterende lisenser under COVID-19. Rådgiverne i Braathe Gruppen viste profesjonalitet og lisensierte oss kun i forhold til hva vi trengte. Vi har fått en god relasjon til dere, noe som gjør det enkelt å velge dere som leverandør! Sier Klæbo med et smil.

Mo i Rana er den 3.største byen i Nord-Norge med over 26.000 innbyggere. IKT-avdeling, med Geir-Tore Klæbo i spissen, drifter datasystemer for hele kommunen. Derfor er det viktig at de har en leverandør av lisenser som er faglig sterk.

-Når vi la ut anbudet var vi opptatt av å finne en leverandør som kunne følge opp avtalen vår med Microsoft. Det er greit å legge den oppgaven på leverandøren som virkelig kan det de jobber med. Det har aldri stått på betalingsvillighet for oss, men at leverandøren er profesjonell og sitter på god kunnskap, avslutter Klæbo.