Vil du vite hvordan du skal forberede deg til Copilot for Microsoft 365? Følg med videre.

datarydding og datashaping

Slik forbereder du deg til Copilot for Microsoft 365

Selv når AI blir en del av verktøylinja, må sikkerheten ivaretas. Å få god oversikt og kontroll før Copilot for Microsoft 365 kommer på plass, er essensielt. For å vite hva Copilot for Microsoft 365 kan hente opp, hvem som kan se det og hvordan det kan brukes må vi rydde. Ryddejobben er det verdt å gjøre nå. Her er tre ting vi mener må være på plass før Copilot for Microsoft 365 kan rulles ut hos dere.

 • 1. Migrering til skyen

  For å bruke Copilot for Microsoft 365 må den ha tilgang til filene dine. Hvis filene dine ligger på en harddisk eller server i kjelleren blir det lite informasjon i retur. Derfor bør bedriften være i skyen før Copilot for Microsoft 365 aktiveres. Om ikke alt, så bør i det minste de dataene du ønsker at Copilot for Microsoft 365 skal kunne bruke være i skyen.

 • 2. Tilgangsstyring

  Å rydde i tilganger bør være på plass uavhengig av Copilot for Microsoft 365, men nå er det kanskje ekstra motiverende? Når vi jobber med hvem som har tilgang på hva i Braathe, så bruker vi minst-mulig-prinsippet. Heller for lite enn for mye, så kan man justere underveis.

 • 3. Struktur på data

  Alle har forskjellige rutiner når de våkner, og akkurat sånn er det for datalagring også. Unike rutiner skaper dessverre uønsket risiko. Da kan dataen være overalt. For at Copilot for Microsoft 365 skal fungere best mulig, er det lurt å lage rutiner for hvordan dere lagrer ny data og hvordan gammel data skal være i system.

Ofte stilte spørsmål om Copilot for Microsoft 365

 • Når kommer Copilot for Microsoft 365 til Norge?

  Copilot for Microsoft 365 er tilgjengelig, også for oss her i Norge. Den forstår foreløpig engelsk best, men det jobbes med å gjøre den flytende i norsk også.

 • Når kommer det på norsk?

  Microsoft har i dag, 30. april 2024, bekreftet at Copilot nå også er tilgjengelig på norsk.
  Mer informasjon her.

 • Hvem får bruke Copilot for Microsoft 365?

  Alle med Microsoft 365 E3/E5, Office 365 E3/E5, eller Microsoft 365 Business Standard/Business Premium, samt Microsoft 365 A3/A5 og Office 365 A3/A5, kan nå kjøpe Copilot for Microsoft 365.

 • Kan jeg kjøpe Copilot for Microsoft 365 nå?

  Ja, du kan kjøpe Copilot for Microsoft 365 nå. Ta kontakt via skjemaet på denne siden eller kontakt din kunderådgiver.

 • Kan jeg forberede til Copilot for Microsoft 365 allerede nå?

  Ja, det kan du! Vi anbefaler å begynne med våre tre punkter som er nevnt over her. Se full anbefaling i denne artikkelen: Tre ting du må gjøre før Copilot kommer. Spør oss gjerne hvis du lurer på noe i forbindelse med dataryddingen!

 • Kan alle ansatte få Copilot for Microsoft 365, eller bare noen få?

  Dere bestemmer hvem som skal ha Copilot for Microsoft 365 som en tilleggstjeneste eller ikke. Derfor kan dere også avgjøre om alle skal ha tilgang eller bare utvalgte brukere.

Ta kontakt nå for å få vite mer om Copilot for Microsoft 365

Hør med oss om Copilot for Microsoft 365 for din virksomhet

Copilot for Microsoft 365

Mer om Copilot og Copilot for Microsoft 365?

Her i vårt kunnskapsområde om Copilot-porteføljen fra Microsoft, finner du mer informasjon om tjenesten. Les og lær, og ikke nøl med å ta kontakt så vi kan hjelpe deg i gang.