Den nye revolusjonen i arbeidsmetodikk er her. Møt Copilot, din nye assistent.

La kunstig intelligens hjelpe deg i arbeidet

Microsoft har nettopp introdusert en banebrytende nyhet – Microsoft Copilot. Dette kan bli din daglige AI-kollega når du løser arbeidsoppgavene i 365 Arbeidsplass. Mot tilleggskostnad kan du ta i bruk dette spennende verktøyet og forbedre måten du jobber på. I apper som Powerpoint, Excel, Word og Teams vil Copilot bidra til et bedre samarbeid og mer effektiv produksjon av innhold. I november lanseres en rekke nye funksjoner. Er du like spent som oss?

Copilot for work - fra Microsoft

Verdien av å bruke Copilot, what's in it for me?

Enten du vil øke produktiviteten, forbedre kvaliteten på dokumentene dine eller lære nye triks for Microsoft 365, er Microsoft Copilot der for å gjøre opplevelsen din enklere og mer effektiv. AI-kollegaen din er klar til å samarbeide med deg 24/7 og dele sin kunnskap om appene dine hver eneste dag.

Microsoft Copilot er som din personlige assistent for produktivitet. Enten du er advokat, rørlegger, økonomiansvarlig eller en person som jobber mye med appene allerede, så vil Copilot være der for å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Den smarte AI-kollegaen din har tilgang til en bred kunnskapsbase som inkluderer alt fra maler til formler, og selvsagt beste praksis for hvert av Microsoft 365-programmene.

På toppen finner vi de samme funksjonene som den AI du allerede er blitt kjent med. Også Copilot henter informasjon fra internett. Det lønner seg for deg. Med Copilot trenger du ikke bekymre deg for at du limer inn virksomhetskritiske data for å oppsummere eller svare på en mail som du gjør med dagens offentlige AI-løsninger, for dine data er beskyttet.

Når du jobber med PowerPoint, kan Copilot hjelpe deg med å lage presentasjoner folk husker ved å foreslå layouter, grafikk og ordlyd som passer perfekt til det du skal vise frem. I Teams kan den hjelpe deg med å organisere møter, opprette oppgaver og administrere kommunikasjonen med teamet ditt. Kanskje det kan bli desto enklere å følge opp folka dine?

For Word-brukere gir Copilot forslag til riktig grammatikk, stil og formatering, slik at dokumentene dine blir profesjonelle og lettleste på en og samme tid. Og når det gjelder Excel, kan Copilot bidra til å lage komplekse formler og diagrammer med bare noen få tastetrykk. For oss som ikke jobber i Excel hver dag, så vil dette være en livredder.

Microsoft Copilot gir flere fordeler. Ved å ta i bruk Copilot kan du styrke samarbeidet, kommunikasjonen og produktiviteten. Gjennom å assistere deg i apper som Teams, så kan Copilot skape mer effektive og strukturerte møter ved å foreslå agendaer, oppgaver og tidsstyring. Dette kan føre til bedre organiserte møter, som igjen frigjør tid for kollegaene dine til å fokusere og prioritere tiden sin på det som er viktigst.

Hvis dere skal samarbeide i dokumenter og presentasjoner kan Copilot gi rask og nøyaktig hjelp slik at du ikke googler deg grønn etter fakta eller regnskapstall du ønsker å ha med. Da unngår du også feil når dere en dag skal presentere funnene.

Copilot kan på mange måte også være en tidsbesparende ressurs for bedriften. Den kan blant annet redusere opplæringsperioden for nyansatte som ikke er så godt kjent i Microsoft-universet. Eller den kan bidra med oppsummeringer hver gang nyansatte blir hevet ut i nye deler av organisasjonen.

Samlet sett mener vi at Microsoft Copilot gir en helhetlig og kraftig verktøykasse for deg. Den kan også bidra til en kultur hvor man er litt fremme i skoene. Både innen smartere arbeid, raskere kommunikasjon og økt effektivitet. Etter å ha jobbet tett på teknologi siden 1989 opplever vi igjen og igjen at teknologi som funker også viser seg igjen på bunnlinjen hvert eneste år.

Ta kontakt nå for å komme i gang med Copilot

Hør med oss om Copilot for din virksomhet

Vi har vel alle sett hvor mye oppmerksomhet KI har fått i media den siste tiden. Microsoft sin satsning på Co-pilot familien og integrasjon med sine eksisterende plattformer ser ut å kunne gi betydelige gevinster i produktivitet allerede fra starten, nettopp på grunn av integrasjonen.»

Ulrik Nilsen-Nygaard
Direktør Tjenesteutvikling, Braathe AS

Bing Chat Enterprise - fra Microsoft

Hørt om Bing Chat Enterprise?

Har du en tjeneste fra oss der du har lisens for Microsoft 365 E3, E5, Business Standard eller Business Premium, så har du allerede i dag tilgang på Bing Chat Enterprise. Du finner den på https://bing.com/chat eller i sidebaren i Microsoft Edge for Business. Hva venter du på? Her er det bare å komme igang!

Styrk arbeidsstyrken din med Bing Chat Enterprise ved å gi dem bedre svar, større effektivitet og nye måter å være kreative på. Alt dette, mens dine bruker- og forretningsdata er beskyttet og ikke vil lekke utenfor organisasjonen. Du kan være trygg på at chatdata ikke lagres, Microsoft har ingen tilgang til dem, og de brukes ikke til å trene modellene.

En mer effektiv hverdag

Copilot har fått navnet sitt av en grunn. Den skal bidra til å holde ditt fly gående på en god måte. Derfor kan den brukes på flere ulike måter. Først og fremst skal den forenkle tunge prosesser som vil kreve unødig mye tid av deg. Vi anbefaler å be den oppsummere sakspapirer, finne høydepunkter fra powerpointer og bidra til at du får med deg nøkkelinformasjon når den gjøres tilgjengelig. På den måten kan du bruke mer tid på å være ekspert i det du virkelig vil bruke tiden på.

Microsoft Copilot introduction

Vi er AI-sertifiserte

Som IT-leverandør er vi selvsagt AI-sertifiserte. Da AI ble tilgjengelig var vi raskt ute med å ta det i bruk. En sertifisering er derfor et naturlig steg for oss. Vi er flere Braathe-folk med full oversikt over AIs muligheter og fallgruver. Vi lærer gjerne bort det vi kan til deg.

Vi forbereder oss på AI

Kunstig intelligens har allerede inntatt norske arbeidsplasser. Med Copilot kommer den enda nærmere verktøyene vi bruker hver dag og det vil føre til flere brukere, men også flere spørsmål. Derfor forbereder vi oss på AI gjennom egne forsøk internt, testing i arbeidet vi gjør og formelle sertifiseringer.

Når vi gir deg råd om AI kan du være sikker på at vi har sett på hvordan det fungerer og hvorfor det kan lønne seg for deg å bruke det. Vi er heldigvis en stor gjeng med IT-nerder som både forstår at fordeler og fallgruver må gjennomgås før vi anbefaler noe. Derfor skal vi dele så mye vi kan i tiden fremover på bloggen vår og på sosiale medier om nettopp AI og mer spesifikt, Microsoft Copilot.

Copilot kommer veldig snart

Det er en stund siden Microsoft første gang avslørte sin nye AI-funksjon. Nå kan den straks bli tilgjengelig også for deg. Det er viktig å presisere at denne funksjonen vil bli tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Er du håndverker er det ikke sikkert at Copilot kan bidra med bedre fall i dusjen, men administrasjonen kan bruke den flittig i sitt arbeid med kalkyler, forslag til forbedringer av kundeprosesser og mye mer.

Vi vet at vi er mange som ønsker å ta Copilot i bruk, og det skal vi sørge for at du får til. Det første du kan gjøre er å ta kontakt med kunderådgiveren din hos oss og be dem gi beskjed så snart Copilot gjøres tilgjengelig. Da kan dere sammen ta stilling til hvor mange i organisasjonen som skal ha Copilot.

Microsoft Copilot ad

Er Copilot trygt å bruke?

Før vi tar for oss fordelene og verdiene av å kjøpe tilleggsfunksjonen Copilot til lisensen din, så vil vi svare på det viktigste spørsmålet. Er Copilot trygt å bruke? Svaret er ja. Akkurat som 365 Arbeidsplass som du kanskje allerede har, så er også Copilot helt trygt å bruke.

Den vil ikke dele sensitiv informasjon med noen andre enn du velger at den skal gjøre. Samtidig som den vil ha tilgang på filene dine, så vil den aldri gjøre noe annet enn det du ber den om. Med 365 Arbeidsplass fra oss kan du være trygg på at filene dine, samtalene dine og bruken din er trygg uansett tilleggsfunksjon.

Din nye sekretær?

Med Microsoft Copilot får du ikke bare førsteklasses AI rett i dine egne verktøy. Du får også en digital sekretær uten grenser på hvor mange spørsmål eller bestillinger du kan gi den. Copilot er også tilgjengelig 24/7 slik at den kan bidra til arbeidsdagene dine uansett når på døgnet det måtte være.