På toppen av listen står PC

På toppen av lista står en kraftig PC med en god skjerm. Opplever du at PC-en din stjeler tid eller puster litt for hardt når det koker? Det er du ikke alene om. En god PC skal bidra til å gjøre jobben din enklere. Den skal spille på lag. Være et verktøy som bare funker. På mange måter er en god PC svarer på det vi snakker om når vi forteller om bekymringsfri IT.

For vil ikke vi alle være fleksible og bekymringsfrie? En PC med god batterikapasitet og med et design som smetter ned i sekken er det man trenger. Vi anbefaler PC-er med en god prosessor slik at den kan håndtere hva enn du holder på med, også de tunge programmene. Andre egenskaper vi anbefaler å følge med på er om utstyret ditt har nyere intel-prosessor, et grafikkort hvis bruken din krever det og et design som kan bli med deg over alt. Et solid verktøy i arbeidshverdagen.

Vi jobber med godt utstyr hver dag, takket være Lenovo

De leverer utstyr i verdensklasse.

Hva er innbygd og hva må du ha med?

Vi beveger oss videre på lista. Det neste du trenger er et godt kamera. Hos utstyr fra Lenovo, som er vår leverandør, er dette allerede innebygd. Og mange trives med det, men noen har også ekstra skjerm på kontoret. Da anbefaler vi å ha et ekstern kamera med i sekken. Det vil gjøre opplevelsen din mer helhetlig, og i tillegg gjøre opplevelsen kjekkere for de på skjerm.

Lyden er naturlig nok innebygd. Hvis du har et isolert rom egnet for å holde Teams-møter uten headsett heier vi på det. Men som regel anbefaler vi å ta i bruk et headsett av en viss kvalitet. Sikre deg støydemping, en god mikrofon og mindre støy fra verden utenfor mens du jobber.

Siste tingene på lista

En god ekstern mus er alfa omega. Joda, så funker touchpaden du har innebygd på PC-en fint. Men hvis du sitter med den 7 timer om dagen kan det føre til slitte håndledd og noe stive skuldre… Det vil vi unngå! Derfor, der du kan, ta i bruk en god ekstern mus.

Det aller siste punktet på listen er ikke direkte datautstyr, men det spiller likevel inn i hvordan dagen din blir. Arbeidslys er ikke bare forbeholdt de som jobber med detaljarbeid. Du trenger også det på både kontoret og hjemmekontoret. Ha godt lys der du skal sitte og ikke la øynene jobbe for hardt.

Alt av IT-utstyr til kontoret er noe vi tilbyr. Har du sjekket ut nettbutikken vår?

Behov for ekstra utstyr?

Våre topp 5 er must have, men vi har også noe utstyr som er “nice to have”. De kan vi liste opp kort og greit sånn at du har det i bakhodet.

– En ekstra skjerm er alltid gull verdt for både samhandlingen din, samarbeidet på jobb og oversikt mens du jobber.

– En god kontorstol sikrer at både ryggen og rumpa klarer seg igjennom en lang dag.

– En kontorpult som er god plass på, og som gjerne kan heves og senkes når man trenger seg en strekk.

Har du behov for litt mer innsikt i hvilket utstyr som hadde passet til arbeidsplassen din? Ta kontakt i skjemaet under så vil vi kontakte deg. Vi har også gode møteroms-løsninger som er hybride og tilpasset vår nye hverdag.