En ny vri i en tradisjonell bransje
Som 28-åring og fersk advokat ble Hedda Molteberg Nilsen raskt oppmerksom på ting hun savnet i bransjen. Hun landet på at “drømmearbeidsplassen”, den måtte hun nok bygge selv. – Det jeg drømte om var en moderne og effektiv arbeidsplass hvor alle fikk ta del i det som skjer som et team, fremfor det man gjerne ser i de klassiske organisasjonsstrukturene i bransjen, forteller Hedda oss over en kaffe på Teams.

Et flunka nytt advokatfirma så derfor dagens lys i 2014, og det har gått utrolig bra siden. Advokatfirmaet Molteberg Nilsen er nå en arbeidsplass med en flatere og teambasert organisasjonsstruktur, med verdier som matcher Hedda hele veien. Og ikke bare det, de er også et firma i sterk vekst. Med til sammen 14 dyktige ansatte setter de sitt preg på bransjen, og de inviterer også inn både fullmektiger og traineer når de kan.

Har du testet desktop i skyen? Gjør deg selv tilgjengelig med bare en wifi-strek. Uansett hvor du er! Les mer om skyen. 

Ungt selskap, ungt miljø og fremtidsrettet
Med en snittalder på under 35 år har advokatfirmaet klart å skape et spennende og ungt miljø. Det handler mye om Hedda sitt fokus. – Vi ønsker at unge skal få tidlig ansvar, og vokse med oss som selskap. Derfor tar vi blant annet aktivt inn traineer under studietiden, og flere av disse har blitt i selskapet og jobber i dag som advokatfullmektiger og advokater. Det syns jeg er gøy, forteller hun engasjert.

For Hedda som daglig leder har det vært viktig å tenke «oss» og «vi» hele veien. Det tror hun utgjør stor forskjell i møte med klienter. Når saker og utfordringer kommer på bordet, løser de det ofte sammen.

– Vi løser mange oppgaver som et team – og kraften til et team er utrolig! Et eksempel jeg vil trekke frem på hvordan vi løser utfordringer hos oss er da vi hadde et akutt behov for å få inn en ny ansatt. Da samlet jeg teamet og tok opp utfordringen. Det resulterte i et intervju og ansettelse neste morgen. Det er en styrke i å være et team og det utnytter vi til det fulle hos oss, kan hun fortelle.

Et team er så mangt, og også leverandørleddet spiller en viktig rolle i hvordan det går internt. Selv om det ligger utenfor organisasjonen. Derfor er vi svært stolte av å kunne levere IT-tjenester til et fremoverlent advokatfirma som Molteberg Nilsen.

Vi leverer så mangt – fordi verktøyene vi trenger er mange. Noen ganger er riktig utstyr halve jobben. Les mer om vår Device as a Service-tjeneste!

Hedda Molteberg Nilsen, Daglig leder Advokatfirmaet Molteberg Nilsen

Braathe har bidratt godt med tips til hvordan vår digitale sikkerhet kan bli enda bedre. Vi er jo eksperter på juss, og vi vet hvor viktig det er å hente inn eksperter på andre felt når vi ser det nødvendig.
Hedda Moltebert Nilsen, Daglig leder
Advokatfirmaet Molteberg Nilsen

Fra en ekspert til en annen
Som et firma som daglig håndterer informasjon med stor betydning for mannen og dama i gata, er det viktig med god sikkerhet, spesielt digitalt. Det er Hedda bevisst på, og de gjør derfor aktive grep hele året for å sikre det beste av det beste både internt og ekstern. – Braathe har bidratt godt med tips til hvordan vår digitale sikkerhet kan bli enda bedre. Vi er jo eksperter på juss, og vi vet hvor viktig det er å hente inn eksperter på andre felt når vi ser det nødvendig, forteller hun med et smil.

Før Braathe kom på banen hadde de alt av det tradisjonelle utstyret, men vi har oppgradert en god del siden, kan Heidi Nordstad dele med oss. Hun har vært ansvarlig for Molteberg Nielsen siden de kom i kontakt. – Det vi leverer nå er blant annet en pakke med ulike sikkerhetstjenester og verktøy som benyttes i det daglige. Alt dette er fantastiske grep, og viser at Molteberg Nilsen ligger langt foran andre i sin bransje når det gjelder bevissthet rundt sin digitale sikkerhet. Vi har også bidratt til mer kunnskap innen ting som kryptering, lagring av data, skyen og mye, mye mer. Det har vært utrolig gøy å jobbe med dem, kan Heidi fortelle.

Heidi Norstad, Senior Kunderådgiver hos Braathe

IT er det viktigste verktøyet i hverdagen vår. Våre valg når det kommer til IT er essensielle for vår suksess.
Hedda Moltebert Nilsen, Daglig leder
Advokatfirmaet Molteberg Nilsen

Fremtidsrettet og bevisste
Hedda Molteberg Nilsen har fra starten av visst at gode IT verktøy er en viktig nøkkel i arbeidshverdagen. Hun ser også en endring i måten de kommuniserer på etter pandemien. – IT er det viktigste verktøyet i hverdagen vår. Våre valg når det kommer til IT er essensielle for vår suksess. Vi ser også de store fordelene ved å ikke bare ta i bruk verktøyene, men også benytte oss av alt de har å by på.

Nordstad som jobber med dette hver dag kan fortelle at hun ser en økende bevissthet utover i landet. – Det vi ser er at på tvers av svært mange ulike bransjer er det en økende bevissthet og økende behov for både mer kunnskap og informasjon om digitale fotavtrykk og sikkerhet, sier hun raskt.

Hvorfor tror du det er en økende bevissthet rundt nettopp sikkerhet?

– Jeg mistenker at mange, spesielt etter pandemien, har innsett at all informasjon er noen Wifi-streker unna, og at det gjør oss mer sårbare for angrep. Vi ser også en økende trend i vilkårlige angrep på alt fra små til store bedrifter. Derfor er sikkerheten din alfa omega og ikke der man bør spare penger, forteller Heidi oss.

Vi gleder oss til å se hvordan Molteberg Nilsen utvikler seg videre – og ikke minst gleder vi oss over at vi får være en del av deres reise. Takk til Hedda for den gode praten. Har du lyst å lære mer om digital sikkerhet eller kanskje prate med en av våre eksperter? Les mer om din sikkerhet her.

Vil du bli enda bedre kjent med advokatene hos Molteberg Nilsen og deres arbeid? De kan du finne her: https://advokatmn.no.

Husk å hilse fra oss!