Helt nye rulleski

I fjor vinter kjente klubben, som har eksistert siden 1896, på en økende interesse for ski og skisport hos de yngre løperne, derfor har de nå prioritert også rulleski til sesongene uten snø. Ti nye rulleski par for utlån til yngre løpere er kjøpt inn og de har noen engasjerte løpere allerede fått testet. Rulleskiene vil bli hyppig brukt frem til snøen kommer, ifølge klubben. 

Innkjøpet ble gjort i sommer, og medlemmene er svært fornøyde. Den økende interessen for rulleski resulterte også i et helt eget rulleskirenn i regi av IF Ørn i starten av september. IF Ørn forteller selv at skilek utstyr skaper morsomme treninger med kvalitet for både unge og eldre. Vi digger engasjementet! 

Idrettsforeningen Ørn sitt arbeid

If Ørn er en breddeklubb med verdier som samsvarer med oss som selskap. Med verdier som idrettsglede, mestring og fellesskap gjør de en fantastisk jobb for barn og unge i miljøet sitt. Vi er også imponert over deres satsning på utstyr til utlån slik at alle barn, uansett økonomi, kan være en del av idrettsmiljøet. Det er vi stolte av å kunne bidra til. 

Det er utrolig kjekt å kunne bidra til lokalsamfunnet på denne måten! Som selskap er vi opptatt av aktivitet og en balansert hverdag så vel som en delingsmodell hvor alle kan få delta uansett bakgrunn og økonomi. Det er en viktig jobb menneskene i IF Ørn gjør. – Ole Braathe, CAO i Braathe Gruppen

 Klubben har om lag 25- 35 små og litt større aktive løpere i alder 6 – 12 år i Grenlandsområdet. Klubben satser også på en ny rulleskiløype med tre store aktivitetsflater og en artig skilekbakke som står klar denne måneden. Har du et barn som er interessert i aktiviteter som ski, rulleski eller lignende sport og holder til i Nedre Telemark/Grenland? Da anbefaler vi en titt på http://www.iforn.no