Ny påloggingsplattform for deg som bruker Citrix

Overgangen til den nye påloggingsplattformen gjennomføres for å skape en mer sikker, forutsigbar og enhetlig brukeropplevelse for deg. Både innloggingen du gjør forblir den samme og tilgangene du har, består. Det eneste som endrer seg er adressen til påloggingsportalen. 

Lenken anbefaler vi å lagre som bokmerke allerede nå, og gjerne slette tidligere bokmerker for å unngå forvirring i fremtiden. Er du en av dem som allerede er i gang på den nye plattformen, så er det bare å jobbe på som normalt. For deg som ikke har tatt steget over helt enda, kan den nye plattformen tas i bruk allerede nå på: login.braathe.no. 

En endring til det bedre

Slike små justeringer er viktige for at din hverdag blir mer forutsigbar og at vi peker deg i riktig retning på null komma niks. Vi forstår hvis dette kan være litt uvant, men vi håper vanen din kan endres raskt. Det er tross alt en endring til det bedre. IT utvikler seg i en rykende fart, så flere justeringer vil det nok bli, og vi skal sørge for at du får god informasjon både i forkant og underveis. Takk for at du leser igjennom informasjonen!

Hvis du sliter med å logge deg på, så anbefaler vi å besøke vårt kundesenter for tips: https://braathe.no/kundesenter/

Hvis du ikke finner svaret der er du hjertelig velkommen til å kontakte vår support-gjeng på mail eller telefon: https://braathe.no/kontakt/