Et endret verdensbilde

Mange dramatiske hendelser preger verdensbildet, og det påvirker også kostnader til virksomheter verden rundt. For norske bedrifter med skytjenester hos Microsoft vil prisjusteringen bety en 11% økning i kostnadene på visse skytjenester. Fra 1. april vil du derfor kunne oppleve økte kostnader på aktive tjenester fra Microsoft.

Det betyr at det er viktigere enn noen gang å ha kontroll på skytjenestene dine.

Vi anbefaler å gjøre følgende for å oppnå kontroll:

  • Skaff deg innsikt i tjenestene du bruker per dags dato. Er den fortsatt riktig for deg?
  • Få kontroll på forbruket. Har du behov for mer, mindre eller er det passe?
  • Fjern lisenser som ikke er i bruk.
  • Snakk med din kunderådgiver hvis du har spørsmål. Hvis ikke du har en kunderådgiver hos oss, så kan du kontakte salg@braathe.no.

Vi hjelper deg på veien

Vårt mål er å digitalisere så mange små og mellomstore bedrifter vi klarer langs vårt langstrakte land. Da skulle det bare mangle at vi ikke hjelper deg hvis du sitter med spørsmål eller utfordringer knyttet til skyen. Hver dag hjelper vi bedrifter opp i skyen – og det skal det være en hyggelig opplevelse.

Kunder vi har gjort dette med har opplevd et hopp i samhandlingsmulighetene sine.  Les mer om selskapet BITS som gjorde nettopp det.

Bedrifter som allerede er brukere av skyen, spesielt de som gjorde overgangen under pandemien, har i noen tilfeller slitt med å få arbeidsflyten skyen faktisk tilbyr. Skyen skal skape økt effektivitet, være tilgjengelig og fleksibel samtidig som sikkerheten er ivaretatt. Hvis du kjenner på at dere ikke har funnet arbeidsflyten helt enda, så anbefaler vi å ta kontakt med oss. Våre kunderådgivere er eksperter på flyt! De kan gi en rask innføring og hjelpe deg å finne neste steg for å få mest mulig ut av skytjenestene dine. Vi ønsker deg lykke til på veien!

Her finner du Microsoft sin offisielle annonsering av valutajusteringen: Consistent global pricing for the Microsoft Cloud – Microsoft News Centre Europe