Apple styrker sin satsning i SMB-markedet ytterligere, og løfter sitt partnerprogram til et nytt nivå – Vi blir en av de utvalgte partnerne til Apple. For deg som kunde betyr det økt kompetanse og tilgang på konkurransedyktige priser.

Apple-produkter hjelper ansatte med å jobbe enklere og mer produktivt, løse problemer på en kreativ måte og samarbeide godt. Og de er alle de­signet for å fungere sømløst sammen. Når folk har muligheten til å jobbe slik de selv ønsker, med verktøyene de foretrekker, kan de yte maksimalt på jobb.

Se utvalget av bærbare Macs i vår webshop

Teknologi utformet for alle måtene de ansatte ønsker å jobbe på.
Næringslivet har aldri vært mer mobilt enn det er i dag. Derfor utvikler Apple produkter som gir medarbeiderne alt de trenger for å ta bedre avgjørelser for virksomheten – uansett hvor de er. Med de sikreste, kraftigste og mest intuitive produktene og hundretusenvis av apper på App Store kan teamet ditt holde seg oppdatert, dele ideer og arbeide mer produktivt.

Se utvalget av iPhones i vår webshop

Tilby verktøy som de ansatte liker.
Når folk har tilgang til de beste verktøyene, blir de mer engasjerte og trives bedre på arbeidsplassen. Det er derfor flere bedrifter tar i bruk iPhone, iPad og Mac. Med en ny modell for støtte og utrulling er det enklere enn noensinne å tilby Apple-produkter til ansatte.

Kilde: apple.com/no/business

Ønsker du å vite mer om Apple via Braathe Gruppen? Send oss en e-post.