En viktig utvidelse

Dette oppkjøpet er en strategisk viktig utvidelse for å styrke vår nasjonale tilstedeværelse. Ikke bare får vi økt vår kapasitet i Midt-Norge, men vi får også en tilførsel av nye og spennende avtalekunder i DOGI IKT. 

Vi er rigget for å styrke og bygge videre på IKT-selskapets kundebase. I tillegg kan vi fra nå av tilby et mer komplett tjenestespekter til nye og gamle kunder i den regionen. 

Styrker vår kompetanse

DOGI IKT AS har tre dyktige ansatte som har både kapasitet og kompetanse på Microsoft-tjenester, men også sky-og driftstjenester. Disse tjenestene er blitt viktigere og viktigere i alle bransjer og etterspørselen fortsetter å øke. 

Vi utvider på denne måten vårt tjenestetilbud og vår tilstedeværelse i Midt-Norge. Med DOGI IKT på laget blir vi en aktør med etablerte relasjoner som vil jobbe videre for å styrke eksisterende kundeforhold og bygge nye i regionen. Vi kaller det bekymringsfri IT.

10 kontorer og flere på laget

Vi kan stolte fortelle at vi etter oppkjøpet har 10 kontorer i Norge. De finner du på følgende steder: Rygge, Oslo, Tromsø, Bodø, Mo i Rana, Harstad, Skien, Kongsberg, Gran og Rissa i Trøndelag.  

Vi er strålende fornøyde med å ha blitt en del av et selskap som over mange år har bevist at de leverer tjenester på høyt nivå.
Vegard Mandal
DOGI IKT

Etter oppkjøpet vil Braathe ha 185 ansatte, omsette for 500 millioner og ha kontorer på de ti nevnte lokasjoner.

Overtakelse av virksomheten ble gjennomført den 03.10.2022 og alle ansatte følger virksomheten videre.
Les pressemeldingen her.