Bekymringsfri IT til transport-og logistikkbransjen

IT er en del av kritisk infrastruktur

Å jobbe med logistikk-og transport krever at du har kontroll på varene, uansett hvor i verden de befinner seg. Oppetid og driftsstabilitet er like viktig for oss som for deg.

Nøyaktighet er nøkkelen
Vi vet at nøyaktighet er en hjørnestein i ditt fag. Som et mellomledd mellom produsent og utsalgssted, er du nøkkelen som holder hjulene til samfunnet i gang. For å sikre at varer blir levert til riktig sted og riktig tid, så må du ha oversikt over alle prosessene som er i gang. For å sikre at alt går som smurt på IT-systemene være oppdaterte, nøyaktige og enkle å forstå.

Forutsigbar leveranse, også over landegrenser
Å jobbe på tvers av landegrenser er ikke enkelt. Med små marginer og stramme tidsskjemaer trengs det software som sørger for effektiv kjøring, forutsigbare ruter og full kontroll på fortollingen. Hvis det ikke er på plass kan det påvirke hele forsyningskjeden og skade både bedrifter og forbrukere. Vi har god erfaring med transport på land, på vann, i lufta og på skinner, også på tvers av landegrensene.

Vi leverer IT til bransjen som aldri sover

Vi vet at for transport-og logistikkbransjen, så er oppetid, tilgjengelighet og sikker drift kritisk. Uansett tid på døgnet er båter, biler, tog eller fly i transitt over hele verden. Da må du ha IT-systemer som er klare for å jobbe 24/7/365. Vi leverer bekymringsfri IT til nettopp din bransjen.

Vi tilbyr vakttelefon, så du får hjelp 24/7/365

IT-systemer som ikke fungerer, kan koste deg dyrt fra første minutt. Sammen får vi varene av gårde. Vår supportavdeling sitter klar til å hjelpe deg, uansett tid på døgnet eller hvor i verden du befinner deg.

Bekymringsfri IT

Vi kjenner systemene og fagapplikasjonene dere trenger i hverdagen

Alle bransjer har sine fagapplikasjoner. Verktøyene som gir det lille ekstra, det som er tilpasset akkurat din bransje og behovene der. Det som kan gjøre deg til det naturlige valget når dine kunder skal velge sin leverandør. Vi hjelper deg å bli god på akkurat det!

 • Kjørekontoret

  Som bakkens flygeleder er det ikke et minutt å miste for kjørekontorene landet rundt. Hvor, når og hva må svares på umiddelbart. Derfor bruker vi fagakpplikasjonen Kjørekontoret. Det er et system som gir både deg og sjåførene dine full kontroll.
 • Emma Sped

  Å kjøre over landegrenser fører ofte med seg papirarbeid. Papirarbeid krever tid, derfor leverer vi sammen med Emma Sped, et system som sørger for at papirarbeidet både skjer raskt og at informasjonen er korrekt fra start.
 • Opter

  Verktøy som jobber for deg og med deg er essensielt når hverdagen skal sys sammen. Opter sørger for at hele prosessen, fra bestilling til leveranse, er digitalisert og kontrollert. Det gir en mer effektiv administrasjon.
Eksperthjelp

Snakk med vår ekspert!

Herman er en trivelig type. Og han kjenner godt til transport- og logistikkbransjen. Han forstår hva dere trenger på kjørekontoret og hvordan dere styrer flåten deres fra A til Å, og hvordan bekymringsfri IT bidrar til at dere har kontrollen og oversikten dere trenger for å kunne levere best mulig, alltid.

Vi gjør det vi kan best så du kan gjøre det du kan best

La oss håndtere IT-systemene, driftsstabilitet og sikkerhet for deg, så folka dine kan konsentrere seg om det som er din kjernevirksomhet.

 • FRIHET

  Arbeidsplassen er ikke alltid på kontoret

  Deres jobb må ofte gjøres på farten. Da er det godt å vite at sikkerheten ivaretas, uavhengig om du er rett rundt hjørnet til kontoret, på vei fra A til B eller skal innom en kunde. Vær trygg på at både enhetene dine og filene dine passes på 24/7.
 • SPAR TID

  Bruk tiden din på det du er ekspert på

  Tiden din er verdifull, og det er vi klar over. Å sørge for at varene kommer dit de skal til avtalt tid samtidig som du ikke får tilgang på filene dine vil ikke fungere. Vi vil at du skal bruke tiden din på det du er ekspert på.
 • NØYAKTIGHET

  Alltid i tide, uansett leveranse

  Å være nøyaktig er essensielt for bransjen din. Å kunne stole på at leveransene kommer til avtalt tid gjør at hele systemet funker.

Incentra: Digitalisert og automatisert

Sammen med Incentra SA laget vi et system som sikrer korrekt informasjon til alle involverte, og som bidrar til bedre kommunikasjonsflyt enn aldri før.

Les hele suksesshistorien her

Collicare + Braathe

Collicare

Ønsket ikke egne servere

Collicare er i sterk vekst og benytter Braathe Desktop i Skyen til alle sine 600 ansatte som er fordelt i hele 13 land.

Vi leverer infrastrukturen deres, det vil si backend, servere og internettlinjene, og supporterer databasene. De ansatte sitter på såkalte tynnklienter og jobber mot en remote desktop-løsning.

I følge Kent Nicolaysen, CTO i Collicare, så fungerer det like bra nå som de er 600 ansatte, som da de var 20 ansatte.

Les hele suksesshistorien her

Jeg jobber for å kombinere våre løsninger og levere råd som sikrer en helhetlig og god IT-løsning for deg og kundene dine. Hver virksomhet er unik, og derfor tilpasser jeg alltid etter hvilke utfordringer dere står ovenfor i hverdagen. Slik leverer vi bekymringsfri IT!

Herman Andresen
Kunderådgiver, Braathe AS

Prøver hackerne seg, eller klikket noen på noe de ikke skulle ha klikket på? Ber kunden om klimaregnskap for din IT-drift? Vi hjelper deg!

 • Bærekraft

  Vi tenker på de neste generasjonene

  Vi vet at det stilles strenge krav til dine utslipp. Derfor nekter vi å la IT-tjenester påvirke tallene dine.
 • sikkerhet

  Hackere jakter leverandører som deg

  Mens du sørger for trygge sjåfører og transitter, så sørger vi for at deres digitale løsninger er trygge. Vi jakter nemlig hackere tilbake!