Familiens IT-ekspert

Forrige gang vi snakket med Petter fortalte han oss om en interesse for IT fra ganske ung alder, og at han har vært familien IT-ekspert i noen år allerede. For oss høres det ut som om han er på riktig sted!

Til nå har han jobbet mest med IT ute på oppdrag og supportarbeid sammen med våre kollegaer. Her har han fått innføring i hvordan sette opp PC-ene vi leier ut gjennom vår DaaS-tjeneste, og han har lært mer om hvordan diverse deler funker. Oppi alt dette har også kundehåndtering og kundeservice blitt en del av læringsløpet. Noe Petter selv påpeker er veldig viktig. Her er vi helt enige!

Fikk du ikke med deg første artikkelen om Petter?

Vi sjekker inn med Petter

På tross av en travel torsdag rakk vi en prat med Petter, og vi fikk vite mer om både den siste tiden, hva som har overrasket han mest og hva han syns har vært det gøyeste å være med på. Her er noen av svarene vi fikk:

Tiden hos Braathe så langt har vært supergøy. Jeg har lært mye til nå og kommer til å lære mye fremover også.
Petter, Praktikant
Braathe

Hvordan har tiden vært hos oss så langt, Petter?

– Tiden hos Braathe så langt har vært supergøy. Jeg har lært mye til nå og kommer til å lære mye fremover også. Jeg har også fått bli med ut på oppdrag. Der så har jeg vært med IT-folka Stian og Andreas som følger meg opp.

Er det noe som har overrasket deg etter at du begynte hos oss?

– Det som har overrasket meg mest er at Braathe har en som kan nesten alt til en spesifikk ting. Så det er mye mer samarbeid enn jeg forventet innad i selskapet.

Hva syns du er det gøyeste så langt?

– Det gøyeste så langt er faktisk å være med ut på oppdrag. Da har jeg fått til flere gode samtaler med kollegaer og de lærer mye bort underveis. Her om dagen fikk jeg for eksempel skikkelig opplæring i hvordan man feilsøker på en god måte. Aldri en kjedelig dag på oppdrag!

Braathe-triks blir med hjem

Sist gang vi snakket sammen nevnte du at du håpet noen triks kunne tas med hjem til kompisene dine som du bygger PC-er sammen med. Har det blitt noen, eller?

– Jeg har tatt med mye hjem til venner. Jeg har tatt med hvorfor det er viktig å ha et godt system så det er lett å finne fram til ting. Dette gjelder både virkeligheten og PC-verdenen. Også har jeg tatt med hvordan man feilsøker på en ordentlig måte og finner ut hvordan man fikser det fort. Så dette har jeg delt med bygge-gjengen min.

Petter nevner til slutt at han setter pris på det gode humøret hos folk, og det at man kan snakke med alle: – Jeg syns torsdager er den beste dagen i uka! Det er både et gøyalt og godt sted å jobbe hos dere.

Gøy å ha deg med på laget, Petter!