VI TILBYR
 / DIGITAL ARBEIDSPLASS

DIGITAL ARBEIDSPLASS

Så dine brukere kan konsentrere seg om din kjernevirksomhet

Managed Microsoft 365

Vår Managed Microsoft 365 er en fulldriftet Microsoft 365-løsning med proaktiv drift og fri brukersupport. Managed Microsoft 365 gir deg en Office Online-tilstedeværelse med oppsett, drift og administrasjon, samt brukerstøtte for Microsoft Nettskytjenester. Managed Microsoft 365 leveres i to pakkevarianter.

Les mer

Desktop i Skyen

Det er mange fordeler med Desktop i Skyen. En av dem er at skrivebordet, filene og programmene er tilgjengelig døgnet rundt hele året, også om du velger å logge på med noe annet enn PC-en fra kontoret. Nettbrett, mobil og Mac går akkurat like fint. Prosessorkraft, RAM og lagringsplass trenger du ikke å tenke på, siden alt håndteres på våre servere.

Les mer

365 Arbeidsplass

Legg til rette for økt arbeidsglede og skap fremtidens arbeidsplass. Det riktige verktøyet er skapt for å føre mennesker sammen i arbeidet og legger til rette for tilgjengelighet og mobilitet.

Les mer

Device as a Service

En tjeneste spesielt godt egnet til prosjekter og ved bemanningsendringer. Vi har gjort en rekke kvalifiserte valg for å sette sammen et modellutvalg som passer godt til oppgaver våre kunder jobber med.

Les mer
La oss hjelpe deg opp i skyen