Office 365 Advanced Threat Protection

ATP (Advanced Threat Protection) beskytter postboksene til de ansatte i bedriften mot avanserte trusler, supplerer sikkerhetsfunksjonene i Exchange Online Protection og gir deg bedre beskyttelse mot helt nye trusler. Tjenesten analyserer data og avdekker trusler i mottatt e-post, som skadelig programvare og forsøk på inntrengning i sensitiv data. ATP beskytter mot usikre vedlegg, skadelige koblinger og gir deg detaljert rapportering og meldingssporing.

Les om BackUp i Office 365 her.

Tofaktorautentisering

Sett opp en tofaktorautentisering for en tryggere innlogging på din Microsoft-konto. Det betyr at du får en autentisering eller pålogging med mer enn en faktor. I tillegg til brukernavn og passord, kreves det en tilleggsfaktor for å godkjenne påloggingsforsøket. I dag bruker du en slik type pålogging på blant annet nettbanken og skatteetaten sine sider (BankID, MinID, Buypass).

Spamfilter

Få satt opp et spamfilter som holder innboksen din fri for e-post spam. Når du mottar en ny e-post vil den automatisk testes i spamfilteret. Hvis en e-post er spam vil den flyttes til din spam mappe.

Les om hva gjør du når dine viktigste arbeidsverktøy blir stjålet. 

Dette er tre enkle grep som vi gjerne hjelper dere å sette opp. Send oss en mail om du vil ta en prat om hvordan sikkerheten kan økes for dere.