BLOGG
 / 4 gode grunner til å lagre i skyen

4 gode grunner til å lagre i skyen

Sky handler om hvor filer og tjenester befinner seg. Skytjenester befinner seg ikke på din egen PC eller på bedriftens egen server, men eksternt. Under har vi listet opp 4 enkle grunner til hvorfor du burde lagre i OneDrive. 

1.Du mister ikke bilder, dokumenter, notater, osv.
Er du redd for at PC-en skal stjeles eller bli tatt med i en brann slik at du mister alt du har på den? OneDrive gjør at du ikke trenger å bekymre deg for det. Ved å lagre alt på OneDrive og synkronisere denne til PC-en mister du aldri et dokument om noe skulle skje. Dokumentene kan redigeres selv når du ikke er på nett. Når du er på nett igjen synkroniseres alt automatisk til skyen uten at du trenger å tenke på det.

2.Du kan jobbe fra hvilken som helst enhet
Når du har lagret en fil i OneDrive er du ikke avhengig av å måtte ha jobb PC-en med deg overalt. Du kan logge deg inn i OneDrive fra hvilken som helst enhet, det eneste du trenger er nett. Skulle du ha lagt jobb PC-en igjen på kontoret en dag, men skulle gjerne sett over noen dokumenter før et viktig møte dagen etter, kan du logge deg på for eksempel iPad-en du har hjemme.

3.Del dokumenter raskt med kollegaer
Det er ikke alltid at den kollegaen som skal se gjennom arbeidet ditt har tid akkurat når du har tid. Du har muligheten til å sende en link direkte til den kollegaen du vil skal se gjennom dokumentet, så kan vedkommende se på det når det passer en og du kan se hva som er gjort. Kollegaen din kan legge inn kommentarer og endre underveis samtidig som dere for eksempel sitter i et Teams møte. Du har full innsyn i hvilken endringer som gjøres live. Du har også mulighet til å gå tilbake i dokumentet og se alle endringer som er gjort, og eventuelt gjøre om på eller gå tilbake til tidligere versjoner.

4.Alt vil lagres automatisk
Når du lagrer dokumentene dine i OneDrive vil dokumentet lagre endringer automatisk etter hvert. Det er leit om du har glemt å lagre og PC-en plutselig gjør en omstart, da må du legge inn alt på nytt. I tillegg har du mulighet til å gå tilbake og se på hva du har endret på og gjenopprette tidligere versjoner.

 

Vil du vite mer? Fyll ut skjemaet.