Vi skreddersyr og utvikler

Vi tar slagordet et steg videre, bekymringsfri IT 2.0 om du vil, sier Ola med et lurt smil. Han driver avdelingen på syv kollegaer som daglig utvikler, tester og finjusterer egenutviklede applikasjoner til kunder landet rundt. – Alle i avdelingen har mye å gjøre, og jeg kan garantere at nye som kommer inn hos oss vil få ansvar raskt. Her er det rett og slett ingen tid å miste, og det liker vi veldig godt, forteller Ola.

Nysgjerrig på jobben? Ta kontakt med Ola Sandness på e-post Ola.Sandness@braathe.no eller ring ham på telefon 98 22 1450.

Han deler også at det er noen nøkkelelementer som må med for å bli en del av teamet. Blant dem er kundekontakt med kvalitet og det å kunne skape gode relasjoner. Kundekontakt er et viktig ledd i å kartlegge hva behovet er der ute. Siden teamet er relativt lite er det ekstra viktig at behovene blir godt kartlagt, og at man sammen finner nye og bedre løsninger. På den måten kan man utvikle skreddersydde løsninger for å gjøre andres arbeidshverdag og tjenester bedre. For Ola som leder er det viktig med et visst tankesett i dette arbeidet; du må like å finne ut av utfordringer, og ha et ønske om å skape noe som alltid er litt er bedre. Ikke minst er det en viktig egenskap å «lese kunder» også der arbeidsmøter må foregå på Teams.

– Vi i Braathe Gruppen jobbet remote lenge før epidemien ble et faktum, og det setter vi jo pris på nå, at vi er vant til det. Likevel, det er noen nøkkelegenskaper man må ha i det arbeidet vi gjør. Målet er å finne folk som mestrer både gode kundedialoger og det detaljerte IT-arbeidet, nevner Sandness.

Her får du betydning fra dag 1, og i teamet ønsker vi å utfordre deg like mye som du utfordrer oss. – Ola Sandness, Leder for avdelingen Digital Utvikling

Konkurrerer mot de store

Som selskap har vi utviklet oss på rekordtid, og er per nå nesten 200 dyktige hoder spredt utover hele landet. Med kontorer fra Oslo til Tromsø er vi blitt svært gode på Teams-arbeid, og ikke minst på å sammen finne gode løsninger, også på tvers av avdelinger. Selv om avdelingen min er relativt liten, så jobber vi aktivt sammen med våre andre kolleger også! Vi har kunder over hele landet, og den siste du kan lese om er eiendomsmeglerkjeden Re/Max, hvor vi bygger et eget intranett til dem samtidig som de tar i bruk de mer klassiske løsningene våre.

Ola kan fortelle at i det siste caset hans avdeling vant, var det skarp konkurranse. – Vi vant over to store konkurrenter på Østlandet. Det er vi vanvittig stolte av. Det viser jo at små og gode team kan slå store aktører. Når det gjelder arbeidsmetoden er den hovedsakelig prosjektbasert, og Ola deler også med oss at teamet har langvarige og gode kundeforhold. Det er noe en ny person vil bli en svært viktig del av.

Noe vi også er opptatte av er at vi, samtidig som vi tilbyr bekymringsfri IT, er tilgjengelige. Vi skal være mer enn bare en IT-leverandør. Vi vil hjelpe kundene våre å vokse med de rette verktøyene, vi vil se dem finne mer effektive arbeidsmetoder og skape innovative løsninger som bistår dem i en hektisk hverdag. Vi vil være tett på og tilgjengelige for våre kunder. Alt det kan du bli en del av!

Sjekk oss ut på LinkedIn, kanskje du kjenner noen som jobber hos oss allerede? @BraatheGruppen

Bekymringsfri IT 2.0


Video: Vår visjon er bekymringsfri IT – hva betyr det egentlig?

Å jobbe i Braathe Gruppen betyr forskjellige ting. Det betyr at du tilhører en gruppe mennesker som vet at suksess ofte gjemmer seg i detaljene. Du liker å være først i køen når nyskapinger skal rulles ut eller nye oppdateringer kommer på banen. Du lar deg frustrere av dårlige apper, nettsider eller annet digitalt halvgjort som finnes der ute. Eller, generelt dårlig digitalt og IT-relatert håndverk, kanskje? Du er sulten på å skape løsninger som gir folk en arbeidsdag med bedre flyt, høyere effektivitet og mer fleksibilitet. Du ønsker å gjøre arbeidshverdagen deres bekymringsfri.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsene? For oss er det å skape bekymringsfri IT viktigst. Sammen med ivrige, innovative og litt utålmodige kollegaer som ønsker å sette IT-agendaen. Som ønsker å ta tak i dårlige eller lite effektive løsninger, og gjerne løfte dem over i den bekymringsfrie skyen. I Ola sin avdeling tar de bekymringsfri IT et steg videre. Der skapes det nye systemer fra bunnen av. Skreddersydd for det behovet kundene våre har. Tilpasset, tilrettelagt, justert og finjustert slik at det skal passe hånd i hanske med det som allerede eksisterer. Samtidig som det skal løfte arbeidshverdagen til brukerne. Er dette noe for deg?

Vi leter etter deg som vil være hands on

For Ola er det viktig at nye hoder liker å være hands-on helt fra start. Du må også være forberedt på daglige utfordringer og være glad i å jobbe i team. Også er det jo ekstra hyggelig hvis vi kan tilby folk en jobb hvor man kan “flytte” hjem – hvor nå enn det er. Hos oss spiller det egentlig ikke noen rolle hvor du holder til, men det er alltid fint å ha noen kolleger i relativ nærhet. Med kontorer flere steder i landet skaper vi åpning for å dette.

Hvor mange er du ute etter, Ola?

– Hvor mange kan jeg få? Vi har store ambisjoner for tiden fremover, samtidig som vi ønsker å være nære kundene våre. De skal ikke bare kjenne på at det vi gir dem er bekymringsfritt, de skal også føle at vi sammen kan få til bra ting. Og med større prosjekter i vente trengs det dyktige ressurser på laget.

Ola vektlegger også at her blir du ikke en del av mengden. – Her får du betydning fra dag 1, og i teamet ønsker vi å utfordre deg like mye som du utfordrer oss. Som selskap er vi jo også et fantastisk fagmiljø hvor mange jobber i grensesnittet inn mot det vi jobber med.

Vil du bli en del av Ola sitt team? Vi søker dyktige utviklere og IT-personell, og vi behandler søknader fortløpende. Det viktigste er ikke hvorvidt du er en C#-legende, en som trives aller best på Power Platform, eller en JavaScript-guru. Eller, rett og slett ikke har mye erfaring, men har skikkelig lyst til å lære deg dette. Vi leter etter deg som har forståelse for hvordan denne typen tjenester er bygget opp og fungerer. Du må gjerne også utfordre oss på hvordan vi sammen kommer frem til de aller beste løsningene. Du, som har den tekniske innsikten til å dytte på slike prosesser samtidig som du sammen med oss leverer optimalt til våre kunder. Generell erfaring fra M365 vil være en stor fordel.

Vi er åpne for søkere i alle aldre og fra alle Norges hjørner. Vi gleder oss til å høre fra deg! Vil du vite enda mer om hvordan det er å jobbe hos oss, ta en kikk på vår karriereside.

Les mer om hvilke tjenester og løsninger teamet Digital Utvikling tilbyr våre kunder.

Vi vil veldig gjerne prate med deg om du er interessert i en karriere som utvikler hos oss. Ta kontakt med Ola Sandness på e-post Ola.Sandness@braathe.no eller ring ham på telefon 98 22 1450.