BRUK TIDEN DIN PÅ DET SOM BETYR NOE

Daglig opplever bedrifter tekniske problemer, og kanskje spesielt på hjemmekontoret er en av disse helt klart når nettet svikter underveis i arbeidsdagen. Dette fører til frustrasjon, usikkerhet og trege prosesser. Det er noe vi ikke ønsker å bruke tiden på, og det vil vi ikke at du skal heller.

Vi vil at du skal bruke tiden din på det som betyr noe. At tiden din går til dine ansatte og kollegaer. Slik at du kan stimulere til gode samtaler, flyt i Teams-møtene og økt effektivitet uansett hva du jobber med. Om det er digitale møter og presentasjoner, store produksjoner som skal sendes rundt eller andre ting som krever sitt. Mest av alt ønsker vi at du og dine skal ha en bekymringsfri IT-hverdag.

Et steg nærmere en bekymringsfri IT-hverdag: Fiberaksess er den optimale internettilgang.

LANGT UNNA, MEN SAMTIDIG IKKE

Selv om Covid-19 har bragt med seg mye ondt, har også noe godt kommet ut av det. Aldri før har miljøbudsjettet sett bedre ut hos bedrifter, ei heller har møtene vært mer effektive enn de er i dag. Og vi er, på tross av avstand, nærmere hverandre på sett og vis. Siden Teams-møter også har blitt en lavterskelmøteplass som erstatter både bil, tog og fly, har vi skapt arenaer for samarbeid vi ikke trodde var mulige. Vi har også gjort oss selv enda mer tilgjengelige enn vi tidligere har vært. Dette kan føre oss i mange retninger, men tiden fremover vil vise hvordan det påvirker bedrifters fokus i rekrutteringsprosesser, styremøter og tidligere møtepunkter vi trodde måtte skje i person.

En velkjent setning i hverdagen er blitt: «Vi tar et Teams-møte». Men hva skal til for at samtalen kan flyte like lett digitalt som de hyggelige samtalene gjorde på møterommet? Vi har svaret. Godt, stabilt og sikkert nett. Det er fordi avstanden mellom oss blir kortere når nettet fungerer som det skal.

Hjemmekontoret: Det kommer i mange fasonger. Vi ser frem til å samles igjen vi også.

LA OSS SKAPE EN BEKYMRINGSFRI IT-HVERDAG SAMMEN

På arbeidsplassen, uansett hvor den befinner seg, er det viktig at tiden din blir brukt best mulig. Vi regner med at du har viktigere ting å gjøre enn å sørge for at modemets antenner står nøyaktig 45 grader mot TV-bordet for at du skal få gjennomført møtet ditt uten å falle ut. Eller at du bekymrer deg for at nettet stikker av midt i en viktig presentasjon. Eller kanskje at du ikke rekker deadline fordi nettet er tregt akkurat rundt lunsjtider.

Vi forstår problemstillingene, og vi kjenner oss igjen. Men hva hvis vi forteller deg at det ikke trenger å være slik?

Hold fokuset: Ikke la ting som ustabilt nett forstyrre arbeidsflyten din.

Slik velger du riktig utstyr til hjemmekontoret. Les mer om Braathe Gruppens tips her. 

ET BREDBÅND DU KAN STOLE PÅ

Vi tilbyr fiberaksess av skyhøy kvalitet. Slik at du og dine kollegaer ikke trenger å bekymre dere i løpet av arbeidsdagen. Med bredbånd levert av oss får du høykvalitets fibernett med den kapasiteten du ønsker. Vi tilpasser oppsettet til deg og din bedrift slik at du kan stole på at alt dere gjør er i trygge hender. På den måten kan dere bruke tiden deres best mulig og skape tid til det dere virkelig har lyst til. La oss hjelpe deg med å skape en optimal og bekymringsfri IT-hverdag.

Vi i Braathe Gruppen har tilgang på et landsdekkende fibernett, som vi selv er stolte forbruker av, og som vi kan garantere har både høyeste kvalitet, maksimal sikkerhet og stabilitet uansett hva du jobber med. Uansett hvilken løsning du velger hos oss vil du oppleve at Teams-møtene både har god lyd og godt bilde, og å sende store filer vil bli en lek. Med andre ord, hjemmekontoret eller kontoret får en mer bekymringsfri IT-hverdag. La oss sammen sikre en optimal arbeidsflyt for dere!

Les mer om vårt fibernett, bredbånd og tilleggstjenester her: Braathe Gruppen, Fiber for optimal arbeidsflyt.