Er det én ting som senker produktiviteten i din bedrift, så er det et ustabilt nettverk. Her er hastighet og sikkerhet både alfa og omega. Det blir ikke særlig produktivt hvis man rett som det er må vente på at ting skal skje, og at man ikke får gjort det man skal fordi nettverket er tregt.

Nettverk som en tjeneste løfter din bedrift 
Ved å innføre nettverk som en tjeneste setter du all nettverksdrift ut til din leverandør, og lar dem løpende overvåke helsetilstanden på nettverket ditt. Med nettverk som en tjeneste betaler du en fast månedspris, og er ikke tidsbundet på noen måte. I tillegg kan tjenesten vokse sammen med din bedrift, får du flere ansatte eller har prosjekter gående – utvides tjenesten deretter. Fleksibilitet og skalerbarhet gjør at tjenesten tilpasser seg din bedrift.

Det er jo ikke til å komme bort i fra at nettverkssystemer kan by på utfordringer i jobbhverdagen. Da føles det trygt å vite at noen har kontroll på situasjonen og vet hvordan den kan løses.

Nettverk som en tjeneste er mye mer enn bare Wi-Fi 
Joda, du og dine ansatte bruker jo nettverket mye hver eneste dag; i form av brannmurer som passer på sikkerheten, aksesspunkter som gir den nettverkstilgangen man trenger, og switcher som sender datatrafikken til og fra riktig sted. Nettverk som en tjeneste er hele denne pakka. Alle de nødvendige komponentene. Alt du trenger for et stabilt, trygt og raskt nettverk på arbeidsplassen.

Skulle våre systemer fange opp at noe av utstyret i tjenesten trenger å byttes, sendes ny enhet ut til dere uten ekstra kostnad. Ved behov for konsulenthjelp kan vi selvfølgelig også være behjelpelige med det, da mot ordinær takst. Vi har reservelager og er stolte av rask responstid. Vi gjør vårt beste for å arbeide proaktivt slik at vi kan være i forkant og for eksempel skalere opp ditt nettverk før antall påloggede enheter overvelder aksesspunktet du har i dag.

Braathe Gruppen som IT-leverandør 
For Braathe Gruppen som leverandør er det viktig at du som kunde får gode kundeopplevelser og en bekymringsfri IT-hverdag. Vi ønsker å være innovative og fremoverlente. Vi leverer moderne nettsky- og infrastrukturtjenester til norske virksomheter i SMB-markedet.

Se mer om nettverk som en tjeneste fra Braathe Gruppen her