iTet blir Braathe Gruppen

Braathe Gruppen har som strategi å bli en av landets ledende på nettskytjenester. Gjennom oppkjøpet av iTet etablerer de nå en solid posisjon i region nord.
Her har de 70 serverrack på låven og direkte forbindelse til NIX
– Vi har alltid produsert tjenester fra vårt eget datasenter. Nå er det en spennende tid vi er i med mye fokus på den hybride reisen. Dette prøver vi å være i førersetet av nå, ved siden av de tradisjonelle tjenestene, sier Direktør Teknologi og Tjenesteutvikling, Håkon Svendsen, i intervju med digi.no.
(Foto: Harald Brombach)

iTet blir Braathe Gruppen
Det er viktig for oss at samordningen av de to selskapene og overgangen til Braathe Gruppen blir så sømløs som mulig for deg som kunde. Som ledd i samordningen av tjenestespekter og organisasjon, innlemmes virksomheten til iTet AS i Braathe Gruppen AS, den 01.01.2020. Samtlige eiendeler, rettigheter og plikter overføres til Braathe Gruppen AS fra denne datoen.
iTet bytter, fra samme dato, navn til Braathe Gruppen.

Kontaktinformasjon
Du forholder deg til de samme rutiner, telefonnumre og kontaktpersoner som før. For supporthenvendelser knyttet til drifts- og andre IT-tjenester levert av iTet vil det fremdeles være 400 00 911 og 911@itet.no.

Vi er de samme, bare enda sterkere enn før
Hovedforskjellen er at vi vil svare telefonen med «Braathe Gruppen» og at vi får e-postadresser med @braathe.no. I tillegg får vi mange nye, dyktige kollegaer samt en rekke nye løsninger og tjenester som vi nå kan tilby deg.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer, ta kontakt med din rådgiver hos iTet.

Alle tjenester og kundeforhold blir i første omgang uberørt av oppkjøpet og ansatte i iTet følger virksomheten videre. Fra årsskiftet 2020 planlegges virksomheten gradvis integrert i Braathe Gruppen for å hente ut synergier og trekke veksler på ressurser og kompetanse på tvers av virksomhetene. Mer informasjon om planlagte endringer vil komme i takt med integrasjonen.

Se videoversjon av pressemeldingen

Les pressemeldingen

La oss hjelpe deg opp i skyen