Kjenner du på skepsis i møte med AI?

Mange opplever nok at AI genererer mange nye følelser og spørsmål i hverdagen. du ta stilling til denne nye teknologien? Eller kanskje du syns det kjennes fremmed og blir skeptisk av den grunn?

Selv om AI er et spennende verktøy både i jobbsammenheng og i ditt private liv, så tror vi at litt skepsis er sunt. På jobb er skepsisen og noen kritiske øyne ekstra viktig. Det er fordi dagens tilgjengelige AI-løsninger er åpen for alle. Da bør den ikke få innsyn i dine eposter eller jobbens dokumenter.

Det er fordi verktøy som for eksempel Chat GPT henter informasjon hele tiden. 24/7 tar den til seg og lagrer informasjon slik at den lærer å svare bedre og bedre for hver gang. Vi forbrukere bestemmer ikke om Chat GPT skal ta med seg informasjonen vi gir den videre til noen andre. Derfor er det ekstra viktig at du ikke mater den med informasjon som du ikke vil at andre skal ha tak i. Når Microsoft Copilot kommer derimot, så vil hele denne problemstillingen bli borte. La oss forklare:

Microsoft Copilot vil ikke dele sensitiv informasjon med noen andre enn de du velger. Selv om den får tilgang på filene dine, så vil den aldri gjøre noe annet enn det du ber den om. Tilgang til Copilot får du automatisk hvis du bruker 365 Arbeidsplass. Med Copilot kan du være helt sikker på at filene dine er trygge, samtalene dine blir ikke brukt videre og bruken din er trygg uansett tilleggsfunksjon.

Fordelene ved å ta i bruk Microsoft Copilot er mange, så la oss forklare hvordan den kan brukes for deg.

Øker produktiviteten

Med Copilot ved din side kan produktiviteten din nå nye høyder. Uansett om du jobber med dokumenter i Word, analyser i Excel, presentasjoner i PowerPoint eller samarbeider i Teams, kan Copilot gi deg umiddelbar hjelp og veiledning i bruken av verktøyene. Det betyr aldri mer tid bortkastet på å lete etter riktig formel eller riktig ordlyd – Copilot har allerede svarene klare for deg.

Kreativ frihet

Copilot er som din personlige kreativitetsassistent. Den foreslår designelementer, layouter, grafikk og ordlyd som gir dine presentasjoner og dokumenter et solid løft. Dette gir deg muligheten til å utforske nye idéer og uttrykke deg på en annen måte. Kanskje du endelig får levd ut Powerpoint-potensialet ditt?

Læring i verktøyene

Copilot er ikke bare et verktøy, men også en læringspartner. Enten du er en nybegynner eller en ekspert, kan du lære av Copilot mens du jobber i 365 Arbeidsplass verktøyene. Den gir deg innsikt i beste praksis, kodeeksempler og mye mer, noe som gjør det til en flott ressurs for å forbedre måten du jobber på og kanskje utvide horisonten din for hva appene kan bidra med i daglige arbeidsoppgaver.

Godt samarbeid

Det sies at sammen er vi sterkere. Når er vi ganske sikker på at det gjelder mennesker, men hvorfor ikke et menneske og en AI? Copilot gir deg den ekstra styrken du trenger når arbeidsdagen blir for lang eller for kort. I Microsoft Teams kan Copilot hjelpe deg med å planlegge møter, ordne sammendrag, administrere oppgaver og holde tritt med prosjekter på en mer effektiv måte. Dette kan oppmuntre til en samhandling som er både morsom, enklere og mer produktiv.

Vil du få deg en ny AI-kollega?

Så, hvorfor skal Copilot komme inn i varmen? Fordi det kan gi deg superkrefter innen produktivitet, kreativitet og læring. Det gjør arbeidet ditt enklere, lar deg utforske nye måter å jobbe på og gir deg muligheten til å samarbeide som aldri før.

Samlet sett mener vi at Microsoft Copilot gir en helhetlig og kraftig verktøykasse for deg. Den kan også bidra til en kultur hvor man er litt fremme i skoene. Både innen smartere arbeid, raskere kommunikasjon og økt effektivitet. Etter å ha jobbet tett på teknologi siden 1989 opplever vi igjen og igjen at teknologi som funker også viser seg igjen på bunnlinjen hvert eneste år.

Vil du lære enda mer om Copilot og hvordan vi jobber med AI i Braathe? Klikk deg inn her hvor vi går mer i dybden på verktøyet.