Om oss / Kompetanseprofil

Holdningsarbeid og kompetansebygging hos våre ansatte er en del av vår aktive strategi for å kunne dekke ulike kunders behov innenfor IKT på best mulig måte.

Som et resultat av vårt kompetansearbeid har hoveddelen av vår konsulent- og driftsstab høyskoleutdanning i bunnen og påbyggingskurs og sertifiseringer innenfor deres respektive fagområder. I tillegg til formell kompetanse har de god breddekunnskap på PC-er og serverteknologi, Windows i alle varianter, Microsoft-teknologi generelt samt nettverk og sikkerhetsløsninger.

Våre konsulenter er spesielt gode på implementering, drift og vedlikehold av IKT-systemer. Velger du oss, får du stabile og gode leveranser som samtidig også er kostnadseffektive.

Microsoft Gold Hosting og Microsoft Gold Server Platform
Siden Microsoft produkter er en så sentral del av de fleste bedrifters IT systemer har vi høyt fokus og veldig mange sertifiseringer innenfor dette området. I tillegg tas det regelmessig nye sertifiseringer på Microsoft produkter. Listen nedenfor er derfor bare eksempler på våre sertifiseringer. Savner du noen, har vi antagelig tatt de nylig om de er på Microsoft sine serverprodukter innen drift og administrasjon. Med driftsansvar for mange hundre servere med Microsoft operativsystem har vi opparbeidet god kompetanse, og lang erfaring på dette området.
Citrix Access Partner - Silver Solution Advisor
Citrix programvare er en viktig del av våre ASP terminalserverløsninger. Vi anbefaler det også brukt i kundededikerte løsninger med flere terminalservere. Vår erfaring med drift av Citrix baserte løsninger strekker seg tilbake til Window NT tiden på slutten av nittitallet. Kompetansen er tilsvarende solid.
VMware Partner - Enterprise Solution Provider
VMware er blitt en solid brikke i våre virtualiseringsløsninger for redundans og HA (High Availability), både i eget datasenter og i dedikerte løsninger vi designer og implementerer for kunder med egen infrastruktur. VMware er en markant markedsleder i dette segmentet, og har i mange år ledet an utviklingen innen virtualisering og HA løsninger. Vi har hatt VMWare løsninger i produksjon i vårt datasenter siden 2003.
IBM Advanced Business Partner
Som IBM Advanced Business Partner innehar vi kompetanse og sertifiseringer på IBM Server maskinvare. IBM er en av to server produsenter vi markedsfører. I eget datasenter har vi standardisert på servere fra IBM. Her har vi erfart høy ytelse og høy driftsstabilitet over mange år på et stort antall IBM servere.
Lenovo Advanced Business Partner
Lenovo overtok for noen år siden PC divisjonen til IBM. Den samme kvalitet og robusthet som finnes på IBM Servere er fremdeles også karakteristisk for Lenovo stasjonære og bærbare PC'er. Lenovo er best i klassen når det gjelder feilrate i garantitiden, noe som understreker at kvalitet og driftsikkerhet står høyt i kurs hos Lenovo.
Cisco Premier Partner
Cisco nettverkskomponenter utgjør kjernen i nettverket i vårt datasenter og wårt WAN nett med redundant nasjonal og global Internettutveksling. Vi benytter også Cisco produkter som hovedbrannmur og i brannmurløsninger hos våre kunder. Vi leverer i tillegg Cisco produkter både for kablede og trådløse nettverk, telefonsystemer og brannmursløsninger til mange av våre kunder.
Øvrige produkter og sertifiseringer
Vi leverer i tillegg produkter fra en rekke andre maskinvare- og programvarepodusenter, og har erfaring fra mange forskjellige løsninger. Vi har også sertifiseringer på flere andre produktområder. Av øvrige sertifiseringer kan vi bl.a. nevne NSA/SonicWall brannmurprodukter, Trend Micro antivirus og antispam løsninger og Clearswift Content Filter/URL filter løsninger.
La oss hjelpe deg opp i skyen